28.04 STV: Dēlu audzināšana, pirmais piebarojums, mājokļa remonts, lēcu zupa

28.04 STV: Dēlu audzināšana, pirmais piebarojums, mājokļa remonts, lēcu zupa

28. Apr 2019, 10:39 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mums ir milzīgs prieks jūs katru svētdienas rītu redzēt pie TV ekrāniem, skatoties Māmiņu Kluba raidījumu. Tā ir gluži kā satikšanās ar labu draudzeni.

Esam apkopojuši šīs nedēļas raidījuma galvenos sižetus, lai vari tos netraucēti noskatīties atkārtoti.

Tiekamies jau jaunnedēļ!

Noskaidrojām, kāpēc tik svarīgi ir pievērst uzmanību tam, kādus materiālus izmantojam mājokļa remontā, un kā, galu galā, zināt, ka izvēlētie materiāli ir mums un mūsu bērniem draudzīgi.

Kopīgi ar Rimi Bērniem pagatavojām bezgala gardu un reizē arī veselīgu lēcu zupu. 

Vaicājām speciālistam, kā uzsākt mazuļa piebarošanu laikā, kad vēl nav sākusies jauno dārzeņu raža, bet iepriekšējie krājumi jau izsīkuši.

Izaudzināt dēlu ir lielāks izaicinājums nekā mums šķiet, jo sevišķi tad, ja dēlus mammas audzina vienas. Tāpēc noskaidrojām, kā veidot attiecības ar dēlu, ja mammas ir vienīgās, kuras piedalās dēlu audzināšanā, un kāpēc gan zēniem ir tik svarīgs vīrieša piemērs.

Lielajā intervijā tikāmies ar aktrisi, TV personību Zani Vaļicku - Pētersoni, lai runātu par to, kā viņa izvēlējās aktrises ceļu un kam viņas līdzšinējā dzīvē bijusi vislielākā nozīmē. Protams, kā gan bez sarunām par bērniem un mammas lomu, un to, kas Zani iedvesmo grūtajos brīžos.

Visu raidījumu skaties

 

 

TV