27.janvāra raidījums: Huggies® brokastis, reiki grūtniecības laikā, podiņmācības skola

28. Jan 2013, 10:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Huggies® brokastis ar Kasparu Zlidni

Dosimies ciemos pie mūziķa un TV raidījuma "Kinomānija" vadītāja Kaspara Zlidņa un modes mākslinieces Diānas Liepnieces ģimenes. Viņi pirms 3,5 mēnešiem kļuva par vecākiem meitiņai Luīzei. Tā kā Diānai jau ir vecākā meitņa Hēra, viņa zina, ko nozīmē būt māmiņai, savukārt Kasparam šī ir jauna pieredze, taču ļoti patīkama.

Panākumi podiņmācības skolā!

Pirms aptuveni diviem ar pus mēnešiem Māmiņu Klubā aizsākām seriālu "Podiņmācības ābece", lai uzzinātu kā palīdzēt bērniem pēc iespējas veiksmīgāk apgūt podiņmācību. Ja reiz ir seriāls, kā tad bez galvenajiem varoņiem, arī mums tādi ir – Olita, kurai pirmajā tikšanās reizē bija teju pusotrs gads un Nikolass, kuram bija gads un 10 mēneši. Tagad mazie ir paaugušies – puisītis ir nosvinējis 2 gadu jubileju, savukārt Olitai jau ir gads un 8 mēneši. Un ticēsiet vai nē, taču šo dažu mēnešu laikā panākumi ir pārsteidzoši.

Reiki grūtniecības laikā

Laikā, kad mēs zem sirds nesam savu mazulīti un gaidām brīdi, kad varēsim pirmo reizi viens otru ieraudzīt, ar mums notiek lielas pārmaiņas. Kāda jau ilgi ir sapņojusi par šo mirkli un beidzot tas ir noticis, kādai tas ir neplānoti, taču, lai kā arī tas nebūtu noticis, gaidot bērniņu, ikviena no mums vēlas būt mierīga, harmoniska, dzīvot bez liekiem pārdzīvojumiem, lai mazā dzīvībiņa justu, ka māmiņa viņu satiks laimīga.

TV