24.03. STV: Kvinojas salāti, kā uzveikt stresu, apģērba kombinēšana, bērns ēd pārāk maz

24.03. STV: Kvinojas salāti, kā uzveikt stresu, apģērba kombinēšana, bērns ēd pārāk maz

24. Mar 2019, 10:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Prieks kopā ar Tevi sagaidīt pavasari un ik svētdienas rītu tikties pie TV ekrāniem, skatoties Māmiņu Kluba raidījumu.

Kurš no sižetiem Tevi šoreiz uzrunāja visvairāk? Par mammu stresu, apģērba kombinēšanu vai varbūt arī mūsu lielā intervija? Esam apkopojuši šodienas raidījuma sižetus, lai Tu varētu tos noskatīties atkārtoti.

Ja arī Tevi dažkārt piemeklē ikvienai sievietei zināmā problēma, ka nav ko vilkt mugurā, lai gan skapis ir pilns ar apģērbu, noskaties sižetu. Tajā atradīsi idejas, kā no dažiem apģērba gabaliem sakombinēt vairākus komplektus. Raidījumā eksperti dalījās ar padomiem, kā panākt, lai apģērbs izskatītos efektīvi un būtu kombinējams ar to, kas jau atrodams mūsu skapī.

Stress. Domājams, ka to kaut reizi piedzīvojusi ikviena no mums. Raidījumā runājām par stresu, kuru piedzīvo mammas, un centāmies izprast, kāpēc nevajadzētu ļaut stresam kontrolēt mūsu ikdienu.

Vai esi kādreiz dzirdējusi par lāzerterapijas pielietošanu ausu, kakla un deguna slimību ārstēšanā? Par šīs metodes priekšrocībām un iespējām raidījumā skaidroja ārsts.

Kopīgi ar Rimi bērniem garšas ekspertu Normundu Baranovski pagatavojām veselīgus kvinojas salātus ar ceptu sieru.

Ja bērns ēd maz, tas var radīt uztraukumu, jo kā gan zināt, vai tas neapdraud bērna veselību? Šajā raidījumā noskaidrojām, kādos brīžos par to varam neraizēties.

Lielajā intervijā tikāmies ar psiholoģi un trīs bērnu mammu Kristīni Balodi, lai runātu par seksa nozīmi mūsu dzīvē un nepieciešamību dzīvot īstu dzīvi. Tāpat arī uzzinājām Kristīnes viedokli par to, kā pieņemt bērnus, kuri nav Tevis pašas radīti, un kāpēc dažkārt attiecībās kādam no partneriem rodas sānsoļi.

Visu raidījumu skaties

TV