24.02. STV: šķiršanās, medicīniskā apaugļošana, īru jēra gaļas sautējumu, imunitātes stiprināšana

24.02. STV: šķiršanās, medicīniskā apaugļošana, īru jēra gaļas sautējumu, imunitātes stiprināšana

24. Feb 2019, 10:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā iesākās šodien Tavs rīts? Ar Māmiņu Kluba jaunāko raidījumu? Mēs piedāvājam Tev atskatīties uz interesantākajiem sižetiem, ja vēlies kādu no tiem noskatīties atkārtoti, vai arī šodienas raidījumu kāda iemesla dēļ netīšām palaidi garām.

Meklējām atbildes uz jautājumiem, kā notiek medicīniskā apaugļošana. Noskaidrojām, kas liek sievietēm ziedot savas olšūnas ģimenēm, kuras nevar tikt pie sava bērniņa.

Šķiršanās ir sāpīgs zaudējums. Raidījumā savā pieredzē par šo jautājumu dalījās cilvēki, kuri piedzīvojuši šķiršanās sāpes, kā arī vaicājām ekspertiem, kāpēc tā notiek un kā vieglāk šķiršanos pārdzīvot.

Kopā ar Rimi Bērniem garšu pētnieku Normundu Baranovski pagatavojām īru jēra gaļas sautējumu.

Uzzinājām, kā rīkoties gadījumos, ja turpinām zīdīt bērniņu, bet pieteicies nākamais mazulītis.

Ziema ar biežajām slimošanas reizēm būs garām, taču jāsāk domāt par pavasari, jo līdz ar to pie mums atnāk arī dažādi vīrusi. Tāpēc devāmies pie speciālista, lai noskaidrotu, kā pavasarī stiprināt imunitāti.

Kura no mums gan nevēlas izskatīties skaista! Tāpēc devāmies uzzināt, kā parūpēties gan par savu iekšējo, gan ārējo skaistumu.

Lielās intevijas viešņa šoreiz bija TV personība Ketija Šēnberga, kura audzina savu gadu veco dēlu Regnāru. Ar Ketiju sarunājāmies par izaicinājumiem mammas lomā, par atgriešanos TV ekrānos un prasmi to visu apvienot.

Visu raidījumu skaties

TV