Tiekamies svētdien, 23. septembrī, Māmiņu kluba TV raidījumā. Mazuļu nemiers, Mazā Leonīda stāsts, rudens apavu izvēle bērnam, veselīgi gardumi un Dagmāras Legantes Celmiņas atziņas!

Tiekamies svētdien, 23. septembrī, Māmiņu kluba TV raidījumā. Mazuļu nemiers, Mazā Leonīda stāsts, rudens apavu izvēle bērnam, veselīgi gardumi un Dagmāras Legantes Celmiņas atziņas!

21. Sep 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šajā svētdienā, aicināsim Jūs pie TV kanāla STV Pirmā ekrāniem, lai atkal satiktos aizraujošā un sirsnīgā Māmiņu kluba raidījumā, kurā pievērsīsimies gan dažādām aktuālām mammu un mazuļu lietām un aktualitātēm, kā arī parunāsim par dzīves vērtībām un mammas lomu, lielajā intervijā. 

Svētdienas rītu sāksim ar sarunu, kurā raidījumu un pasākumu vadītāja, divu bērnu mamma Dagmāra Legante Celmiņa stāstīs par izaicinājumiem mammas lomā, par karjeru televīzijā un to, kā nojaust savu īsto aicinājumu un ļauties jauniem izaicinājumiem.

Laimīga mazuļa dienasgrāmata. Mazuļu nemiers un raudāšana, ko iesākt, kā mierināt un vai patiesi ir vērts raudināt bērnu un par katru cenu mēģināt iemācīt mazulim gulēt savā gultiņā?

Māmiņu kluba Labdarības fonda stāsts par mazo Leonīdu, kura ārstēšanai ārzemēs tika saziedota nepieciešamā naudas summa - kāds ir tālākais plāns un kādos gadījumos patiesi ir vērts meklēt palīdzību ārvalstu klīnikās.

Rudens apavu izvēlei bērnam ir jāpieiet atbildīgi, jo izvēloties apavus bērnam, mēs nedrīkstam vērst uzmanību tikai uz to izskatu vai košo dizainu. Tāpēc - skaidrosim, kam jāpievērš uzmanību un kādus apavus saviem mazuļiemizvēlēties šajā rudenī.

Garšu ceļvedis. Arī šajā svētdienā, neiztiksim bez lielveikalu SKY garšas meistares sarūpētajiem gardumiem un pagatavosim ko gardu, visai ģimenei. Šoreiz ēdienkartē - Bio gaļas bumbiņas

Vienmēr ir svarīgi parūpēties par mazuļu imunitāti, tāpēc, skaidrosim, kā palīdzēt stirpināt mazuļu organismu šajā rudeenī un kāda ir D vitamīna loma, bērna imunitātes stiprināšanā. 

Uz tikšanos kanālā STV jau svētdien, 22. septembrī, 9:20

Māmiņu klubs, 2018

PR_Māmiņu Klubs_se2_ep4 (23.septembrī) from Māmiņu Klubs on Vimeo.