23.OKTOBRIS - TV-šovu diena: Uzzini, kas jādara, un laimē!

23.OKTOBRIS - TV-šovu diena: Uzzini, kas jādara, un laimē!

23. Oct 2014, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

TAGAD UN TŪLĪT - RUDENS KRĀSU SALŪTS MĀMIŅU KLUBĀ IR SĀCIES, piedalies!

Sākot no 11.oktobra līdz pat 31.oktobrim Māmiņu Kluba portālā KATRU DIENU izspēlēsim vienu balvu. Bavlas ieguvēju noteiksim loterijas veidā, izvēloties kādu no konkursa dalībniekiem pavisam nejauši. Tai pat laikā redakcija patur tiesības dažos gadījumos noteikt tomēr uzvarētāju, ja nu gadījumā gadās, ka kāds no dalībniekiem īpaši bieži laimē, lai dotu iespēju arī citiem. Tikt pie balvas var jau tajā pat dienā vai pasūtīt bezmaksas piegādi uz savu rajonu, pilsētu ar Pasta Stacijas starpniecību. Viss labākais  - tikai jums!

RUDENS KRĀSU SALŪTS

23.OKTOBRIS: TV-šovu diena

 20141013114159-96503.jpg

23.OKTOBRA UZDEVUMS

Uzraksti komentāros:

  • Vai tu skaties TV-šovus?
  • Vai tev ir kāds mīļākais šovs?
  • Kādus TV-šovus tu uzskati par bezjēdzīgiem?

DIENAS BALVA

AVON: Planet Spa Amazonian

Treasures Creamy Body Schrub

20141013113839-53827.jpg

FOTO ir ilustratīvs

Konkurss ilgst 24 stundas. Ieskaitām komentārus, kas uzrakstīti līdz 23.oktobra plkst. 23:59. Balvas ieguvēju paziņosim nākamās dienas ietvaros - 24.oktobrī.

VEIKSMI UN... LAI JUMS BRĪNIŠĶĪGS NOSKAŅOJUMS ŠAJĀ RUDENĪ!

20141010112215-81384.jpg

sandux sandux 23. Oct 2014, 20:35

TV šovus skatos. Brīnos, kā daudzos gadus ir noturējies krievu "Brīnumu lauks". Tāpat patīk šovi, kuros dzied vai dejo ar un bez zvaigznēm, realitātes šovi. Tiesa, tagad to vairs nav tik daudz. "Es mīlu Tevi, Latvija" pilnībā esmu noskatījusies pāris reizes, bet bija labs👍
Patīk arī gandrīz ideālo vakariņu un randiņu šovs.
Bezjēdzīgi liekas šovi, kur meklē otro pusīti. Tā nabaga Magone "iekrita", līdzi par krustmāti "paraudama" arī Sipenieci😉

DaceT DaceT 23. Oct 2014, 17:37

TV šovus es skatos gan - jo ja lielākā dienas daļa jāpavada guļot slīpi gultā, tad pasjatos TV.

No pašmāju TV šoviem vienīgais, kurš patiešām patīk ir "Es mīlu tevi Latvija"

No krievu un ukraiņu šoviem - Pustj govorjat, Dorogaja mi ubivajem detei, Papa popal un Ukraine mae talant.

Patīk TLC kanāls - kur rāda un stāsta par visādiem dīvaiņiem.

Discovery ID - nezinu vai īsti par šovu var nosaukt, bet Deadly women, Stalked u.c.

Bezjēdzīgi un pat kaitinoši ir - Precamies, Runāsim atklāti un līdzīgi veidojumi. Dusmas izraisa jaunā TV zvaigzne - nu bezsakars!

Ilvija82 Ilvija82 23. Oct 2014, 15:35

Labdien!
Ja ir brīvs laiks, tad skatos šovus! Man vislabāk patīk sarunu šovi un mans iecienītākais ir "Пусть говорят с Андреем Малаховым". Patika arī "Dziedi ar zvaigzni" un "Zvaigžņu lietus", kur piedalījās Intars Rešetins ar Janu Kay, pirmo un vienīgo reizi nobalsoju par viņiem finālā.
Bezjēdzīgs šovs patreiz ir TV zvaigzne, to neskatos, lieka laika un līdzekļu tērēšana. Nepatīk arī "Vecpuisis" vai "Vecmeita", smieklīgi - "Precamies?!" un psihologu šovs "Runāsim atklāti"- viss tik samākslots!
Jauku dienu vēlot,
Ilvija 😀

Lieliskā Peciite Lieliskā Peciite 23. Oct 2014, 12:24

Nu kura dāma gan neskatās kādu šovu, protams ka skatās. Tagad populārs ir "Es mīlu tevi Latvija", kur tiešām varam redzēt, cik mūsu sabiedrībā zināmie cilvēki ir nezinoši.
Bezjēdzīgs šobrīd ir šovs par TV zvaigzni - šovs par neko.

veesma veesma 23. Oct 2014, 11:36

TV šovus es reizēm skatos, bet tikai tādus, kas man patīk. Patreiz skatos šovu "Es mīlu tevi Latvija". Patika dziedošo ģimeņu šovi, koru kari - vairāk tie, kas saistīti ar dziedāšanu. Patreiz pats bezjēdzīgākais šovs man liekas ir "TV zvaigzne". Nepatīk man dažādi iepazīšanās šovi un attiecību risināšanas šovi.

SantaViksne SantaViksne 23. Oct 2014, 10:46

Kā ļoti trāpīgi uzrakstīja Sanda M - kura sieviete gan neskatās kādu šovu! Arī es tajā skaitā. Patīk šovi, kur var redzēt talantīgus cilvēkus un kvalitatīvus, atstrādātus priekšnesumus - koru kari, dziedošās ģimenes (tad, kad šovs jau pusē un palikušas tās ģimenes, kas tiešām prot atrasties uz skatuves), ļoti patika "Mazo dziesmas Latvijai". Tagad skatāmies (jā, arī mans vīrs) krievu šovu "Танцы" - talantīgi dejotāji, daudz priekšnesumu un maz bezjēdzīgas pļāpāšanas.
Uzskatu par bezjēdzīgiem un kaitinošiem visus iepazīšanās un attiecību šovus, kā arī visus tā saucamos runāšanas šovus, kur cilvēki sēž uz dīvāniņiem, apspriežot kādu bieži vien bezjēdzīgu jautājumu.

FejuFeja FejuFeja 23. Oct 2014, 08:16

Iepriekš, kad mūsu ģimene sastāvēja tikai no diviem cilvēkiem, dažkārt nedēļas nogalēs paskatījos pa kādam TV šovam, taču nevarētu teikt, ka ar trīcošu sirdi gaidīju mirkli, kad atkal klāt būs jaunākā šova sērija. Ik pa reizei palūkojām kādu jauno talantu koncertu u.tml, bet tas arī viss... Ja neizdevās kāda iemesla pēc redzēt šova izlaidumu, tad to nebēdāju. Tomēr tagad, kad mūsu skaits ģimenē ir audzis, brīvo laiku aizpildu daudz lietderīgāk, piemēram, kopā ar dēlēnu padziedam paši vai arī lasām grāmatas. Piedevām, šovi lielākoties ir laikā, kad dēls vēlas doties vannoties un čučēt, tādēļ nav trīs reizes jāmin, kam par labu ir mana izvēle 😀 Jāatzīst, ka savulaik biju samērā liela fane ārzemju šoviem, piemēram, Amerikas nākamā Topmodele un arī ASV, britu dziedātāju talantu šovi. Kurš ir kaitinošākais? Neatbildams jautājums, jo tādus vienkārši neskatos 😀