Pirms nu jau laba laika MK norisinājās konkurss Gatavojam ar šefpavāru. Tad nu man bija tā lieliskā iespēja doties uz meistarklasi ,ko vadīja šis šefpavārs. Tā kā man krievu valodā ne visai patīk komunicēt, un ēst tomēr labāk patīk gatavot vīram, sūtīju viņu.
Atbraucot no meistarklases viņš bija sajūsmā. Viņam patīk gatavot un ja ir iespēja ko citādāku uztaisīt ,vēl jo vairāk. Un jau nākamajā dienā man tapa ķirbu zupa.
Jāsaka,ka neesmu ķirbju cienītāja, bet zupa tiešām bija garda,kaut arī man šķita nedaudz trekna. Nu bet padalīšos ar recepti.
Vajadzīgas šādas lietas:
Ķirbju - 300 gSīpoli - 50 gBumbieris - 100 gPiens - 400 gSviests - 50 gSiers Dorblue - 40 g
Sagriež ķirbi , bumbieru, sīpolu .
To visu katliņā apcep ar sviestu.
Tad pārlej ar pienu.Pavāra līdz kļūst mīksti dārzeņi.
Pēc tam visu liek blenderī. un rūpīgi sablenderē.
Tad lej bļodiņā un liek iekšā siera šķēles.
Tā kā par šo pasākumu viņš bija sajūsmā, iespējams vēl kadreiz aizdosies iemācīties ko gardu pagatavot.