Rodrigo adaptācijā jaunajā bērnudārza grupiņā!

Rodrigo adaptācijā jaunajā bērnudārza grupiņā!

13. Oct 2012, 00:00 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Kādu laiciņu dēliņš ir pārgājis uz jauno grupiņu . Iepriekš es rakstīju , ka dēliņš slikti jūtās savā iepriekšējā (vecajā) grupiņā, jo mīļā audzinātāja pārgāja uz citu grupiņu. Es lūdzu Māmiņu Kluba māmiņu viedokli un padomus, ko darīt ar radušos situāciju? Rezultātā šī nepatīkamā situācija atrisinājās ar bērnudārza vadības atsaucību. Liels paldies !!!

Ir pagājis laiks un Rodrigo ir apradis ar jauno grupiņu un vēl vienu jaunu audzinātāju un auklīti. Dēls ar lielu prieku iet uz dārziņu mums vairs nav sarunas par to, lai es viņam nāku ātrāk pakaļ uz dārziņu, ka viņš nevēlās palikt! Arī jauni draugi ir parādījušies un bērns ir mainījies . Man ir liels prieks, ka pieņēmu šo lēmumu un pārvedu bērnu uz citu grupiņu. Mana sirds ir mierīga un man nav jāskatās ,kā dēliņš ar skumjām acīm no manis atvadās un negrib palikt dārziņā. Tagad viss ir savādāk , dažkārt pat nav laika atvadīties no mammas, jo ir citas svarīgākas lietas apkārt, kas aizrauj.

Dienas beigās Rodrigo pat nemaz nevēlās braukt mājās vēlas vēl palikt dārziņā. Es domāju tas ir labs rādītājs , ka viņam patīk jaunā grupiņa. Nesen dēls man teica, ka otra audzinātāja , ko viņš tikko iepazina ir ļoti mīļa. Tas mani tik ļoti aizkustināja.

Mīļā audzinātāja ik pa laikam apjautājās man kā Rodrigo jūtas pie viņas jaunajā grupiņā? Vai viss apmierina. Uz ko es atbildu, ka bērns ir laimīgs un vēlas nākt uz dārziņu .

Manam dēliņam ar iejušanos jaunā vidē vispār iet labi , tas ir labi, jo atvieglos arī tālākas gaitas skolā un iejušanos kolektīvā.

Esam nolēmuši iet uz futbola nodarbībām priekš pašiem mazākajiem. Rodrigo ir 4 gadiņi . Fiziskas aktivitātes viņam ir vajadzīgas , tāpēc ka enerģija dienas beigās nav iztērēta. Futbols būs 3 reizes nedēļā un ceru , ka dēlam patiks.

 

Tā lūk mums iet! Lai Jums mammas veicās ar audzinātājām bērnudārzos , jo tas ir ļoti svarīgi!

P.S. Centīšos vēl informēt par mūsu ikdienu dārziņā !