Vai Nacionālās apvienības risinājumi būs īstie?

10. Oct 2012, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Atkal un atkal tiek "pacelts" jautājums par pasākumiem, kas veicinātu demogrāfiju mūsu valstī. Nacionālā apvienība (NA) ir sagatavojusi videoskaidrojumu, kas vienkāršotā formā izklāsta savas prasības demogrāfijas jomā.Atgādinām, ka NA iepriekš ir paziņojusi, ka bez minēto prasību izpildes NA nevarēs balsot par 2013. gada budžeta apstiprināšanu galīgajā lasījumā.

Noskaties video un izsaki viedokli,vai tam piekrīti!

lauvinja lauvinja 10. Oct 2012, 09:14

Bez tam aicinu atcerēties, ka Nacionālās apvienībā ietilpstošā partija daudzkārt un arī šobrīd ir Varas partija - tā, kura ir valdībā, tātad tieši varēja ietekmēt budžetu pirms to apstiprināja Ministru kabinets! Bet tak neko nedarīja, jo tur nevar tikai skaļi brēkāt, vajag konkrētus (!) priekšlikumus, bet ir tikai populistiski saukļi.

Piem. tad, kad TV rādīja sižetu un uzdeva jautājumus deputātiem, vai Saeimai vajag jaunu ēku, neviens no deputātiem neteica gan, ka nafig vajag, dosim naudiņu demogrāfijas problēmu risināšanai......

lauvinja lauvinja 10. Oct 2012, 09:09

"Mēs to saucam par pēdējo iespēju" cīņā par vietām pašvaldību vēlēšanās! Kā gan citādi mēs tiksim pie lielākas varas un siltām vietiņām?

Skumji, ka kādu interesē demogrāfijas problēmas tikai pirms vēlēšanām, bet kad tiek pie varas, tad ir kā tai dziesmiņā "Kad meitiņa taisās par sieviņu kļūt, tā mācās gan adīt un mācās tā šūt, bet kad tiek tā zem aubes tad aizmirstas viss..... ".