Aicinām uz grūtnieču dienu oktobrī

Aicinām uz grūtnieču dienu oktobrī

10. Oct 2012, 11:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Rudenī arvien biežāk laika sākam pavadīt telpās, tāpēc aicinām uz Grūtnieču dienu, lai lieliski pavadītu laiku un uzzinātu daudz noderīga lekcijās. Oktobra grūtnieču dienā uzzināsim, kā pareizi izvēlēties autosēdeklīti, kāda nozīme ir mazuļa vārdam un kādu izvēlēties, kas ir homeopātija, kā tā var ietekmēt attiecības ģimenē un uzlabot veselību, kā arī apgūsim meditāciju topošajām māmiņām.


Grūtnieču dienas programma

Kā izvēlēties labāko autokrēsliņu gaidāmajam mazulim?

13.00-13:20

Sarūpējot mazuļa pūriņu, neiztrūkstoša sastāvdaļa ir arī autokrēsliņš: kā izvēlēties piemērotāko autokrēsliņu tikko dzimušam mazulim? Cik ilgi mazulis var atrasties autokrēsliņā? Bebicentrs.lv veikala pārstāve pastastīs par aspektiem,kas jāņem vērā,izvēloties autokrēsliņu.

IZDEVĪGI! Tikai Grūtnieču dienā būs iespējams rezervēt autokrēsliņu par īpašu cenu!

Kā izvēlēties vārdu bēbītim

13.30 - 14.30

Uzsākot dzīvi, katram cilvēkam tiek dots savs vārds. Katrā vārdā ir burti un ikvienu burtu var izteikt ciparos. Noteiktās kombinācijās cipari mums var dzīvē palīdzēt.Kā izvēlēties vārdu gaidāmajam mazulim, uzzini numeroloģes Ditas Blūmas lekcijā Grūtnieču dienā. Būs arī praktiska darbošanās.

Homeopātija topošās māmiņas veselībai

14.40 - 15.40

Homeopātija nav aizvietojošā vai, piemēram, vitamīnu terapija, kas uz cilvēku iedarbojas mākslīgi, bet tā ir pašregulējošā terapija. Tā uzskata arī homeopāts Pāvels Naumovs, stāstot, ka homeopātijā galvenais ir vienotības princips,skatoties kontekstā fizisko un emocionālo veselību. Izrādās, ka arī grūtniecības laikā topošās māmiņas psiholoģiskā veselība ir cieši saistīta ar ģimeniskumu. Oktobra grūtnieču dienā grūtnieces varēs noskaidrot,kā homeopātija var palīdzēt visai ģimenei, kā  sakārtot savas attiecības ar pagātni, tagadni un nākotni.

Meditācija topošajām māmiņām 

15.50 - 16.50

Grūtniecības laiks ir īpašs brīdis, lai sieviete varētu pabūt vienatnē ar sevi, savām domām un meditācija ir viens no veidiem,kā to sekmīgāk izdarīt. Grūtnieču dienā mācīsimies meditēt, reiki meistare Ilze Pavasare pastāstīs un ierādīs paņēmienus, kā palīdzēt sev un mazulim justies labi grūtniecības laikā.

Laiks: no plkst.13.00-16.50 

Cena: 10 lati 

Atlaides!

Atlaidi pasākuma apmeklējumam saņem topošie vecāki, kuri Māmiņu klubā apmeklē dzemdību sagatavošanas kursus!

Būs arī dāvaniņas un gardumi jaukākai dienai!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT!