Panna Cotta

18. Jan 2012, 20:34 maijbite maijbite
maijbite maijbite 08. Mar 2012, 15:08

Jauki, ka noderēja! 😉 Es šodien atkal taisīšu šo saldo! 😀

maijbite maijbite 08. Mar 2012, 15:07

Nezinu, es neuzvārīju, bet tikai uzkarsēju un viss sanāca. 😀

maijbite maijbite 19. Jan 2012, 15:21

Tā kā saldais ir ļoti salds, tad mērcīti vajadzētu kaut ko no skābākām ogām - var arī dzērvenes, avenes vai jebkuras mājās pieejamās ogas... Domāju, ka zemeņu zapte būs pārāk salda...

maijbite maijbite 18. Jan 2012, 21:31

Es biju tikai dzirdējusi par šo, domāju kādreiz kādā kafejnīcā nogaršot... bet nesagaidīju - ātrāk uztaisīju pati. 😀 Bija gards. 😀