Mazā punča iemītnieka sapņu istaba - sapņojam ar acīm ciet

01. Oct 2012, 08:30 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Cik jauki, ka ir šāds konkurss , kurš ļauj atkal pasapņot par to kāda varētu būt mūsu gaidāmā mazuļa istaba. Pirmdzimtajam jau ir skaisti iekārtota istabiņa, par kuru parūpējās foršie krustvecāki, tad gaidāmajam punča iemītniekam tik top idejas par viņa sapņu istabu. Pirmajā dzīves gadā mazulis būs ar vecākiem vienā istabā. Kad mazais būs pietiekoši liels , lai gulētu savā istabā gribētos viņam mierīgu ieturētu , interesantu istabiņu. Esam priecīgi, ka mums ir pietiekoši vietas , lai arī topošajam mazulim būtu sava istaba. Nevaram taču apdalīt ar skaistu istabiņu arī otru dēliņu. Apskatoties idejas piedāvātajā www.ciekurs.lv mājas lapā iepatikās divas istabas . Ja ļauts pasapņot , tad kārtīgi ar acīm ciet! Viena bija priekš tikko dzimuša mazuļa.

 Man patīk , ka viss ir no dabīga koka atbilst visiem drošības parametriem. Lieliski , ka mēbeles transformējas ,tas ir pārdomāts solis arī rūpējoties par ģimeņu budžetu. Protams , arī padomāts par istabām , kur vairākiem bērniņiem jādzīvojas kopā. Tomēr lielākā daļa ģimeņu dzīvo daudzdzīvokļu mājās , kur istabas nav diez ko plašas , lai iekārtotu katram savu istabu.

Pirmais variants sapņu istabai mazulītim būtu sekojošs.

Iekārtojums istabai ir lielisks un man patīk krāsas. Arī lieluma ziņā lieliski iederētos tagad vēl tukšajā istabā. Ir pārdomāts, ka var izkārtot drēbes un mantas.

Otrs variants priekš mūsu dēliņa tika noskatīts sekojošs.

Divstāvu gulta , ja pareizi saprotu, kur pirmais stāvs arī transformējas kā gultas vieta. Kāpēc šo izvēlējos man patika mierīgie toņi un to , ka šīs konkrētās mēbeles var pieskaņot pie jebkura cita toņa, kas būs uz bērnistabas sienām. Kāpēc divstāvu gulta? Pie mums bieži brauc ciemos brālēni un māsīca. Arī mūsu mazais krustdēliņš noteikti tuvākajā nākotnē gribēs palikt pa nakti . Līdz ar to būs lieka gultas vieta. Savādāk tagad esam spiesti izmantot piepūšamo matraci. Ja mums būtu tik lieliska divstāvu gulta ar iespēju to pārveidot par spēļu mājiņu mazie ķipari gribētu braukt biežāk ciemos un noteikti gulēt šādā gultiņā. Šī gultas vieta būtu jauka vieta kur iztrakoties abiem brāļiem. Arī mazajam brālītim , tad būtu interesanti iekārtota istaba, kurā viņš vēlētos pēc iespējas ātrāk gulēt. Pēc pieredzes varu teikt, ja istabas mēbeles , konkrēti gulta ir interesantas formas , kas ieinteresē mazuli . Atkrīt problēmas ar pieradināšanu gulēt atsevišķi savā istabā. Jebkurš mazulis būs sajūsmā , ja viņam būs pašam savs stūrītis un skaista gultiņa. Tas lieks viņam justies īpašam un varenam , jo viņš jutīsies liels , jo ir jau sava lielā gulta.

Zemāk , neliels ieskats lielā brālīša istabā ,protams, ja tā drīkst šī konkursa ietvaros? Mazais brālītis nevar atpalikt ar mēbeļu izvēli savā istabā. Tāpēc ir prieks, ka Čiekurs mājas lapā vecāki var pasmelties idejas savai sapņu bērnu istabai.

Lielajam brālim ļoti patika un vēl joprojām patīk sava istaba , jo viss kas saistīts ar mašīnām viņam patīk. Nebija nekādu problēmu ar gulēšanu savā gultā , savā istabā!

   

Mīļas mammas un tēti , lai Jums daudz labu ideju un iespēju radīt saviem mazuļiem sapņu istabas! Lai veicas!!!:)

 

 

Ar cieņu

Punča iemītnieks,

mamma Ieva,

dēliņš Rodrigo,

tētis Ģirts !   

BLOGU konkurss: Izvēlies sapņu bērnistabu

 

Konkursu piedāvā mēbeļu salons


www.ciekurs.lv