Sarunas ar bērnudārza vadību palīdzēja atrisināt sasāpējušo jautājumu!

Sarunas ar bērnudārza vadību palīdzēja atrisināt sasāpējušo jautājumu!

17. Sep 2012, 16:00 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Paldies MK māmiņām par izteiktajiem viedokļiem attiecībā uz manu grūto izvēli par bērnudārza problēmu risināšanu.

Tagad varu teikt esmu priecīga un tiešām pacilāta , ka atrisinājās problēma un bērns tagad iet uz dārziņu ar lielu prieku. Piektdienas vakarā dēlam pateicu priecīgo ziņu, ka tagad varēsi iet jaunajā grupiņā pie vecās mīļās audzinātājas. Cik dēliņš bija priecīgs un mani mīļoja un bučoja un teica paldies!

Es pat negaidīju, ka dēlam būs tik emocionāla jūtu izpausme un prieks par gaidāmajām pārmaiņām. Viņš bija gatavs iet uz dārziņu pie mīļās audzinātājas jau nākošajā dienā , tas ir sestdienā! Kaut gan iepriekš vienmēr jautāja kad būs brīvdienas un cik ilgi varēs palikt mājās? Tāpēc, ka uz bērnudārzu nemaz negribēja iet.

Arī atvadīšanās dārziņā noteikti iepriekš bija ne ar asarām , bet emocionāli grūta bērnam. Dēls vienmēr brītiņu pasēdēja man klēpīti samīļojāmies . Pateicām, ka mīlam viens otru sabučojāmies. Tad tikai devās uz grupiņu vēl pie lodziņa vajadzēja parādīt atā! Citi teiks, ka normāla atvadīšanās , bet pirmajā gadā tā nebija tas parādījās nesen.

Piemēram, šodien pat buču aizmirsa gandrīz iedot. Audzinātāja vēl jautāja dēliņam, vai tad buču mammai nedos? Tad tik pieskrēja ātri iedeva un bija prom . Ieraugot audzinātāju dēls uzreiz skrēja viņu samīļot un teica labrīt! Bērns ir pieķēries un var redzēt, ka nav aizmirsis mīļo audzinātāju. Tas priecē un ap sirdi paliek mierīgāk!

Esmu priecīga , ka izlēmu par labu grupiņu maiņai. Vēl priekšā ir daudz laika un es domāju , ka dosim ziņu kā mums iet jaunajā grupiņā ar veco labo audzinātāju un jauno otro audzinātāju!

Vai jums ir kādreiz nācies bērnu pārcelt uz citu grupiņu dārziņā?

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 25. Sep 2012, 23:03

Protams - bērnam izveidojas ļoti konkrēta piesaiste vienam pieaugušajam - drošajai personai. Tāpēc jau ir tik labi ar to vienu mīļo audzinātāju, nevis ar dažādām

lauvinja lauvinja 25. Sep 2012, 23:03

Forši, ka ir izdevies problēmu atrisināt!