Mobilais Māmiņu Klubs: Pievienojies un kļūsti par reportieri

Mobilais Māmiņu Klubs: Pievienojies un kļūsti par reportieri

26. Sep 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tehnoloģiju laikmets nebeidz mūs pārsteigt, un nu viedtālruņi vairs nevienam nav nekāds brīnums. Būt kopā ar viedtālruni nozīmē - būt vienmēr "uz sakariem", būt vienmēr kopā ar Facebook. Bet tagad visām mums ir lieliska iespēja - būt kopā ar Māmiņu Klubu ne tikai te, portālā, bet arī Facebook vietnē!

Māmiņu Klubs nāk klajā ar jaunu, ilglaicīgu projektu, kurā aicinām māmiņas ikdienas gaitās iemūžināt visu aktuālo, piemēram,  - ieraugat kādu akciju, ieraugat kādu jauku ainavu, dabasskatu, jaunus bērna sasniegumus, nofotografējiet tos, un, esot ārpus mājas negaidiet, lai par tiem pastāstītu ar datora palīdzību. Izmantojiet telefonu! Ievietojiet savas bildes Facebook vietnē uzreiz, lai pēc iespējas ātrāk padalītos ar citām māmiņām!

Tas ir lielisks veids, kā izpausties var arī māmimiņas, kam ne visai patīk rakstīt garus rakstus, bet patīk fotografēt un patīk dalīties savā redzējumā, pievienojot vien nelielu komentāru!

Mobilais Māmiņu Klubs tagad ar tevi būs kopā ik dienas, un apskatīt to vari jau tagad, ieejot Facebook vietnē, spiežot uz zemāk norādīto linku:

Mobilais Māmiņu Klubs Facebook

  • Lai pievienotos Mobilajam Māmiņu Klubam, spied lapas labajā stūrī uz Sign Up, ja vēl neesi Facebook lietotāja, savukārt, ja tu tāda jau esi, ievadi savu reģistrēto tālruņa numuru vai e-pastu un paroli, nākošais solis - Sign In.
  • Lapas kreisajā pusē, spiežot uz Foto/Video, var ielādēt savu fotogrāfiju, spiežot uz Upload Photo/Video.
  • Nākošais solis - izvēlamies foto no sava viedtālruņa un spiežam Post.
  • Pievienojiet arī tekstu un bildes virsrakstu!

Izmanto savu viedtālruni lietderīgi arī tu! Pievienojies mums, esi aktīva un izmēģini jaunākās tehnoloģiju iespējas!

Esi aktīva un katras nedēļas apdāvināšanā dāvināsim kādu dāvaniņu arī aktīvajām māmiņām Mobilajā Māmiņu Klubā Facebook!

Kā Tev patīk šī jaunā iespēja :)?

Māmiņu Klubs

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 25. Sep 2012, 23:00

Ļoti gaidām bildītes no jūsu ikdienas 😀