Māmiņu Kluba pirmklasniekam dāvinām hematogenu

Māmiņu Kluba pirmklasniekam dāvinām hematogenu

04. Sep 2012, 15:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jaunajā mācību gadā pirmo reizi skolas solā sēdušies ap 21 300 pirmklasnieku. Katram no viņiem šis ļoti satraucošs brīdis, jo sākas ļoti svarīgs dzīves posms, kurš turpināsies līdz pat pilngadībai. 

Sākumā bērniem ir neliels stress, jo jāpierod pie saviem klasesbiedriem, pie audzinātājas, skolotājiem, pie skolas - kopumā. Pierast pie jaunās dienas kārtības un pie tā, ka jāpilda mājas darbi arī nav vienkārši.

Tāpēc iesakām ieklausīties sākumskolas skolotājas Regīnas Aļģirovas ieteikumos: Izstrādājiet bērnam dienas kārtību. Ideāls mājas darbu pildīšanas laiks ir ap plkst. 16 - 17:00, kas ir dažas stundas pēc skolas. Lai bērns atpūšas, parotaļājas, paēd, nomierinās".

"Cukurs sekmē smadzeņu darbību", - stāsta uztura speciāliste Inese Siksna. Tāpēc neatsakiet bērnam gabaliņu šokolādes, bet atcerieties, ka arī aizrauties nevajadzētu. Šokolāde strādā ātri, bet tikpat ātri zūd arī tās efektivitāte, bet roka tā vien pati sniedzas pretim jaunam šokolādes gabaliņam.

Uztura speciāliste iesaka šokolādes gabaliņus aizvietot ar musli batoniņiem, hematogen batoniņiem un augļiem - šajos produktos ir visam organismam nepieciešamais enerģijas daudzums.

Savukārt, hematogenā ir B grupas vitamīni, kas palīdz veiksmīgāk darboties nervu sistēmai, kā arī tajā ir ļoti daudz citu veselīgu sastāvdaļu.

Māmiņu Klubā ir viens pirmklasnieks, kas, pavisam noteikti zina visu, un zina to, ka priekšā vēl garš mācību ceļš!

Kurš tas ir?

Nu, protams, ka

Luidzi mazais zvirbulēns Emīls!

Emīla mamma noteikti zina, ka arī viņai tagad stāv priekšā ļoti interesants, vēl neiemīts dzīves ceļš, ko vēlam kopā ar bērniem izdzīvot pilnu krūti!

Ceram, ka arī turpmāk saņemsiem  no mammas kādu pieredzes stāstu par Emīla skolas gaitām!

Sveicienus jaunajā mācību gadā mūsu Māmiņu Kluba pirmklasniekam Emīlam sūta ne tikai šai ģimenei tuvie un mīļie cilvēki, bet arī mēs, Māmiņu Klubs!

Zināšanu bagāžu vēlot, dāvinām Emīlam Hematogen batoniņus, kas palīdzēs uzturēt enerģiju skolas solā sēžot un gudrības smeļoties!

Gaidīsim dienasgrāmatas veidā atsauksmes septembra mēnesī par to,kā hematogens palīdz atjaunot enerģijas rezerves un uzlabot sekmes skolā!

Emīl, mammu pēc sava Hematogen sūti 

no 2012.gada 4.septembra līdz 9.septembrim darba dienās no 12:00 līdz 18:00 uz Māmiņu Kluba telpām Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas), 2.stāvā pa labi, spiežot lejā pie durvīm pogu- Māmiņu Klubs/Sieviešu Klubs 2.stāvs.

Hematogens ir dabīgs dzelzs avots. Tas ne tikai paaugstina dzelzs līmeni un labvēlīgi iedarbojas uz asinssastāvu, bet arī uzlabo imunitāti, pašsajūtu, mazina nogurumu un paaugstina enerģijas līmeni. Un tas taču ir tik aktuāli šajos rudens mēnešos

Visiem skolniekiem veiksmīgu mācību gadu!

Māmiņu Klubs

Veselīgs gardums aktīvam dzīvesveidam!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 25. Sep 2012, 23:00

Sveicieni jauno mācību gadu uzsākot, pirmklasniek Emīl 😉! Jā, Tavi vecāki patiešām ir forši, jāpiekrīt Ingai!

Ja arī esi aktīva mamma un Tavs bērns šogad uzsāk skolas gaitas 1.klasē, piesaki viņu īpašajam projektam, kur septembra mēnesī sekosim līdzi kāda pirmklasnieka gaitām! Pieteikumu sūti uz kristine@maminuklubs.lv līdz 5.septembra plkst.15:00!