Ziemassvētku veikals pie Madam Bonbon

Ziemassvētku veikals pie Madam Bonbon

01. Sep 2010, 15:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Iespējams, ka Ziemassvētki šogad būs klusāki, pieticīgāki, tomēr noteikti patiesāki. Sirds siltuma un kopā būšanas prieks tikai vairosies. Un, gribēsies to mums vai nē, dāvaniņas saviem vismīļākajiem tāpat būs vajadzīgas. Tāpēc no 14. decembra pl. 11:00 līdz pat Ziemassvētkiem pie Madam Bonbon notiks Ziemassvētku dāvanu veikals.

 

Dāvanu cenas svārstīsies no 5 līdz 20 latiem, taču kopumā tās būs zemākas nekā citās tirdzniecības vietās.

 

Starp smaržīgām svecēm, mežģīņu cimdiem, siltām cepurēm un spožām piespraudēm būs atrodama skaistākā šī gadalaika noskaņu mūzika, vēl nelasītas grāmatas un mīļas pastkartes. Taču kā īpašākos starp dāvanām Madam Bonbon grib izcelt speciāli pagatavotus ķermeņa kopšanas līdzekļus ar ēteriskajām eļļām, kuru autore ir kosmetaloģe Inga Millere.

 

Madam Bonbon ķermeņa kopšanas līnija

Pieniņš ķermeņa kopšanai – viņai un viņam. Tā sastāvā ir gan vīriešu, gan sieviešu afrodiziaki – rozes un jasmīna absolūta, kā arī petitgreina ēteriskā eļļa, kas veicinās seksualitāti un jutekliskumu.

Eļļa ķermeņa kopšanai ar apelsīna, citrona, kadiķa, fenheļa, rozmarīna, kanēļa un dilles ēteriskajām eļļām. Piemērota celulīta ārstēšanai un profilaksei, tās sastāvā esošā eļļas uzlabo asinscirkulāciju, veicina tauku šūnu šķelšanu, stimulē limfatisko plūsmu, kas veicina toksīnu un šlakvielu izvadīšanu no organisma.

Dušas želeja ar tonizējošu iedarbību - ar rozmarīna un levzejas ēteriskajām eļļām. Lietojot no rīta, tā palīdzēs jums pamosties, īpaši ja esat „pūce”, uzlabos garastāvokli visai dienai. Var lietot arī matu mazgāšanai, tas veicina matu augšanu, uzlabo asinscirkulāciju galvas ādā.

Dušas želeja ar nomierinošu iedarbību - ar rozes absolūta, lavandas, rožukoka un mandarīna ēteriskajām eļļām. Lietojot vakarā, tā palīdzēs nomierināties, mazinās dienā uzkrājušos spriedzi, uzlabos miegu.

 

Aksesuāri

Cimdi, cepures un šalles ir Madam Bonbon pasākumos plašu popularitāti guvušā zīmola Cinnamon meistardarbi. Zīmola vadošā dizainere ir Antra Pujēna lieliski prot apvienot roku darbu ar mašīnu adījumiem. Cinnamon stila asociācijas veido sievišķīgi gaiši pasteļtoņi apvienojumā ar bieziem, garšīgiem un piesātinātiem toņiem, kas dod maigumam elegances un glamūra piešprici.

 

Zeķes

Pie Madam Bonbon būs nopērkamas gan pazīstamu ārzemju ražotāju, gan arī neticami skaistas Latvijā darinātas zeķes, kas tapušas pēc Sockbox īpašnieces Ineses Krūmiņas dizaina. Inese ir visīstākā šī sievišķīgā aksesuāra pazinēja. Viņa radījusi ne tikai ar mežģīnēm un bantēm rotātas zeķes un zeķubikses, bet arī izveidojusi dažādas dekoratīvas zeķu detaļas un papildinājumus kurpēm un zābakiem. Ar savu kaislību viņa ir izpelnījusies īpašās Madam Bonbon draudzenes statusu.

 

Sveces

Gan Latvijā, gan aiz tās robežām lielu atzinību jau guvušas Munio Candela sveces. Pie Madam Bonbon varēs nopirkt divas šo sveču kolekcijas: Naturella un Villa.

Naturella sveces ir meistaru roku darbs, izmantojot tikai 100% dabīgu sojas vasku, smalkākās bezsvina kokvilnas daktis, ēteriskās eļļas un augus no Latvijas laukiem. Savukārt kolekcijas Villa sojas vaska sveces ir pildītas jau reiz lietotās vīna pudelēs un burkās, tādējādi nodrošinot dabai draudzīgu saimniekošanu. Tās izskatās dievīgi un to degšanas ilgums ir no divām līdz pat trim diennaktīm. 

 

Grāmatas

Laba grāmata ir viens no populārākajiem pirkumiem dāvanai Ziemassvētkos. Madam Bonbon būs nopērkama vislabākā Ziemassvētkos dāvināmo grāmatu izlase – dzeja, proza, grāmatas bērniem un mākslas albumi. Daži gardumi:

Meitene ar pūķa tetovējumu (Stīgs Lārsons)

Milzu panākumus pasaulē guvusī grāmata nodēvēta par sensāciju un fenomenu kriminālromāna jomā, ir noslēpumiem, kaislībām un intrigām caurvīts stāsts, kas nespēj atstāt vienaldzīgu nevienu grāmatas lasītāju un uztur psiholoģisku spriedzi līdz pat pēdējai lappusei. Taču tas ir arī vēl kas daudz vairāk.

Seksa gudrības rokasgrāmata (Ema un Lo)

Grāmatas autores – divas Ņujorkas seksa rakstnieces, kuras ir asprātīgas un zinošas it visā, kas attiecas uz seksu, raksturo šo grāmatu kā nopietnu uzziņu literatūru. Kā teica mūsu fotogrāfe Līga – šai grāmatai jābūt ikvienam pusaudzim sasniedzamā attālumā vecāku grāmatplauktā.

 

Vel nav pārdošanā, bet pie Madam Bonbon jau būs nopērkams absolūts dārgums!

Vai atceries grāmatu, kuru Kerija lasīja kopā ar Lielisko (seriāls Sekss un Lielpilsēta). Tad lūk, tagad tā būs nopērkama arī latviski. Dižu vīru mīlestības vēstules. Sast. Ursula Doila

Mūžam tavs, mūžam mana, mūžam mēs... Vēl romantiskāk vārdos ietērpt mīlestību nav iespējams. Šajā grāmatā apkopotas visu laiku skaistākās, smeldzīgākās un romantiskākās mīlestības vēstules. Uzziniet, kā mīlestībā atzinies Napoleons, Bēthovens, Oskars Vailds un daudzi citi.

 

Ziemassvētku dāvanu veikala darba laiks – katru dienu, izņemot svētdienu, no 11:00 līdz 19:00. Adrese: Alberta iela 1  - 7a, Rīgas klusais centrs.

09. Dec 2009, 19:57

Ļoti aktuāla un noderīga informācija! Paldies! Noteikti aiziešu.