Ziedosim autiņbiksītes Rīgas sociālā aprūpes centra bērnu un zīdaiņu nodaļai!

Ziedosim autiņbiksītes Rīgas sociālā aprūpes centra bērnu un zīdaiņu nodaļai!

23. Sep 2012, 11:24 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Apvienojoties vairākiem entuziastiem sociālajā tīklā Twitter, aizsākusies akcija, kuras mērķis ir vākt līdzekļus Rīgas sociālā aprūpes centra bērnu un zīdaiņu nodaļai tik vajadzīgo autiņbiksīšu iegādei.

 

Akcijā aktīvi iesaistās cilvēki, ziedojot gan autiņbiksītes un mantas, gan naudu. Centram nepieciešamo mantu sarakstu, kā arī informāciju par to, kā iespējams pievienoties kustībai, var atrast mājaslapā: http://palidzesim.info/

 

“Šajā centrā nonāk pavisam mazi bērniņi bārenīši, turklāt visbiežāk tie ir dzīvu vecāku bāreņi no nelabvēlīgām ģimenēm, vai arī smagi slimi bērni, kam nepieciešama īpaša aprūpe. Pamata vajadzīgās lietas centram ir, tomēr, kā jau varat iedomāties, autiņi tērējas uz urrā. No manas individuālās ieceres viņiem uzdāvināt kādu autiņbiksīšu paku, pateicoties atsaucīgiem cilvēkiem, ir izveidojusies vesela kustība. Cilvēki ziedo naudu, mantas un pa visiem kopā ir izdevies sagādāt arī katrai bērnu grupiņai mūzikas atskaņotāju, lai mazie svētkos var klausīties Ziemassvētku dziesmas. Paldies visiem, kas jau ir iesaistījušies,” komentē akcijas iniciatore Zane Bojāre.

 

Pašlaik jau savākti vairāk nekā 200 lati. Uz centru ik dienu dodas kāds individuāls ziedotājs nesot autiņbiksīšu pakas vai arī kādas no vajadzīgajām mantām. Ziedotāju un atbalstītāju sarakstu, kā arī savākto mantu sarakstu un saziedotās naudas summas var atrast: http://palidzesim.info/

 

Par pašu akciju: No viena nevainīga tvīta radusies pozitīva lavīna. Mūsu mērķis ir palīdzēt! Tā vienkārši un cilvēcīgi.

 

Ziedojumus autiņbiksītēm vāksim līdz 2012. gada 2. janvārim.

 

Kur ziedot?

Ja vēlies ziedot naudiņu, mantas vai autiņbiksītes, kas nepieciešamas Sociālā aprūpes centra bērnu un zīdaiņu nodaļai, nes tās uz:

- Māmiņu klubu Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) 5.stāvā darba dienās no plkst.10:00 līdz 16:00 līdz 2.janvārim ieskaitot.

- Kapseļu ielu 18 pie sarga/dežuranta visu diennakti.

 

Cik ilgi ziedot?

Aicinājums ziedot līdz 1.janvārim,lai jau 2012.gadā iepriecinātu bērniņus!

 

Nepaliec malā, iesaisties!