Zīdīšana un darbs - kā apvienot?

Zīdīšana un darbs - kā apvienot?

09. Feb 2010, 08:43 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ne viena vien māmiņa pirms atgriešanās darbā pirms bērniņa 1 gada jubilejas, uzdod sev jautājumu- kā apvienot krūts barošanu ar darbu? Galu galā, krūts piens mazulim ir labākais, ko māmiņa var sniegt. Taču, kā to apvienot ar darbu? Un vai tas vispār ir iespējams?

 

Ir divas iespējas - pārtraukt krūts barošanu pakāpeniski vai saglabāt krūts barošanu, izmantojot pusdienas pārtraukumu darbā.

 

Kā Tu domā - vai ir iespējams būt pilna laika mammai, nepārtraucot krūts barošanu, un labam darbiniekam? Varbūt labāk darba dēļ upurēt zīdīšanu un pārtraukt zīdīt? Izsaki savu viedokli un piedalies diskusijā!

princesemince princesemince 31. Jul 2011, 13:22

pašai nenācās apvienot, taču draudzene ļoti veiksmīgi apvienoja darbu ar krūts zīdīšanu. pašā sākumā, atgriežoties darbā, brauca barot arī darba laikā (pusdienlaikā), pēc tam, šķiet, pārgāja uz bērna barošanu, kad abi satikās pēc darba un naktī. tā turpināja, kamēr apnika barot naktī, kā atradināja no ēšanas naktīs, tā arī dienā bērnam vairs nevajadzēja, taču pusgadu visai veiksmīgi viņiem šis izdevās 😀