Videožurnālā Nr.3 skaties ekskluzīvu mācību filmu par dabīgām ģimenes dzemdībām!

Videožurnālā Nr.3 skaties ekskluzīvu mācību filmu par dabīgām ģimenes dzemdībām!

23. Nov 2009, 15:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Skaistie bērniņa gaidīšanas mēneši ir pagājuši un klāt mazuļa nākšana pasaulē. Lai sniegtu ieskatu dabīgās ģimenes dzemdībās, „Māmiņu klubs” sagatavojis Tev ekskluzīvu filmiņu par mazuļa ierašanos šajā raibajā un pārsteigumiem pilnajā pasaulē, turklāt tā ir filmēta tepat Latvijā, un filmā piedalījās Māmiņu kluba māmiņa Gita Gerenovska ar ģimeni, kā arī Jūrmalas slimnīcas vecmāte Elita Antone.

Filmā soli pa solim parādīti visi dzemdību periodi –  no atvēršanās līdz izstumšanas periodam-, kā arī sniegti padomi par to, kā māmiņai rīkoties šajos periodos. Tā kā pašreiz daudzas ģimenes izvēlas ģimenes dzemdības, tad filmā tiek parādīts un sniegts ieskats tajā, kā iesaistīties partnerim dzemdību norisē un palīdzēt māmiņai vieglāk sagaidīt mazuli pasaulē.

Noderīgi būs arī vecmātes komentāri, kura apraksta un izskaidro ekrānā notiekošo. Iespējams, filma daudziem vecākiem palīdzēs izšķirties par atsāpināšanas metožu neizmantošu, jo, kā redzams, filmā, mierīgu dzemdību norisi  var nodrošināt pareiza attieksme dzemdību laikā un pareiza elpošana, uzklausot savas vecmātes padomus.

Filma „Dzemdības” ir iekļauta Māmiņu kluba Videožurnālā Nr.3 un pasūtāma internetā: http://veikals.maminuklubs.lv/lat/product/?p=3, kā arī Videožurnālu Nr.3 jau no šīs nedēļas vari iegādāties Narvesen veikalos.

07. Jul 2008, 03:11

jauks rakstins