Video: mājās gatavoti kārumi

13. Jul 2010, 14:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kārumi iespējas ir bezgalīgas! Tāpat domā arī māmiņa Ilze Bērziņa, kura iesūtījusi video ar viņu ģimenes iecienītākajiem kārumiem! Ieskaties!

 

Svaigi dārzeņi noteikti sevī saglabā visvairāk vitamīnu un man liels prieks, kad mizoju gan burkānus, gan kartupeļus abas meitenes man apkārt un grauž, ka krakšķ vien.

 

Kad biju maziņa, mēs ar brāli mizojām kartupeļus, atceros, ka viņš atspēries grauza kartupeļus un teica: „ Ēd tu arī,” es tik skatījos un brīnījos, kā ko tādu var dabūt iekšā, bet man liels prieks, kad mani bērni grauž.

 

Burkānos vien vesela kaudze vitamīnu, cietiem nagiem, asai redzei, burkānu sula uzlabo zarnu darbību un galvenais, kad svaru nevar uzņemt ēdot burkānus.

 

Es noteikti iesaku no rītiem dzert burkānu sulu, tas noteikti palīdzēs jums iesākt veselīgu un enerģijas pilnu dienu.

 

Apēdot dienā divus vidēji lielus burkānus, cilvēkam ir izredzes pazemināt holesterīna līmeni asinīs par 20%, 9 burkānos ir tikpat daudz kalcija kā glāzē piena.

 

Pēdējos gados man ļoti sākuši garšot konservēti persiki un tiem galvenais ir ļoti maz kaloriju un ļoooti gardi. Piemēram, šajā situācijā, kad esmu atvadījusies no žultspūšļa, man šie augļi ļoti garšo un drīkst ēst, tā, pat arī ir ar banāniem.

 

Kad ir auksti ziemas vakari ļoti noder pie tējas pildītie kēksiņi un cik tie ir gardi. Sāku cept pati mājās kēksiņus dēļ tā iemesla, kad draudzene lika palasīt uz iepakojumiem, kas gatavajos maisījumos ir iekšā no kā cep kēksus, tik daudz burtu E.....

 

Tāpēc nolēmu, ka šo arī pievienoju pie veselīgā garduma, bez E, jo mājās gatavotajā Tu zini ko liec iekšā.....

08. Nov 2009, 19:11

eeeeee,pareizi, paldies!!!!!😀😀😀

08. Nov 2009, 13:29

šie arī ir mūsu karumi😀

08. Nov 2009, 12:03

Ļoti jauks video, bet vai var palaist lēnak, jo nepaspēju neko izlasīt no tekstinjiem.....😘😘😘