Vēl tikai pēdējais solītis līdz bērnu laukuma atklāšanai

Vēl tikai pēdējais solītis līdz bērnu laukuma atklāšanai

05. Jun 2012, 16:00 nosiguldas nosiguldas

Vasara jau klāt un laiks skrien vēja spārniem. Beidzot varu parādīt rezultātu darbam, kuru uzsāku gada sākumā. Ciemats Egļupe ir ticis pie jauka bērnu laukuma. Bet ar to es neapstāšos, tagad jāpadomā par lielajiem. Pirmkārt, lai viņi nenāktu uz mazuļu laukumu, otkārt, būs vieta, kur arī mūsu vīriem ,laiku pa laikam uzspēlēt bumbu.

Vislielākais prieks protams ir bērniem un arī manai mazulītei, jo tagad ir vieta, kur satikt arī citus bērnus. Kas tad notika. Kad noņēmām virsējo zemes kārtu, izveidojās kalns, izvest šo kalnu maksā dārgi, tapēc radās ideja izveidot dekoratīvu kalnu, kas veidos laukumā iazvēju no vienas puses un kalniņu,ko ziemā izmantot kā slidkalniņu no otras puses, kur tiks audzēta zālīte.

 

Atklāšana gan būs pēc pāris nedēļām, jo vēl stādīsim tūjas uz vēl dažus dekoratīvus krūmiņus. Papildus nedaudz tālāk tiks uzstādīts žogs un blakus ārējiem stabiem būs lieli akmeņi, lai mašīnām nebūtu vēlēšanās uzbraukt uz smiltiņām.

Mans lielākais gandarījums bija vakarā, kad pēc sestdienas kalniņa apstādīšanas, es pārgurusi ieritinājos gultā. Kate apsēdās tētim klēpī un viņš piespieda savu mazulīti sev klāt un teica, tev ir pati labākā mammīte pasaulē, viņa tev uzdāvināja veselu bērnu laukumu.