Veikalā pie augļu plauktiem vairs nav jāapstājas

Veikalā pie augļu plauktiem vairs nav jāapstājas

01. Aug 2010, 17:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tās māmiņas, kurām bija iespēja un vēlme vasarā sasaldēt ogas, tagad var krietni ietaupīt naudiņu un ēst svaigas ogas. Tāpat dara arī māmiņa Dana.

{pic:1}

Mūsu veselīgie kārumi šoruden ir pašu lasītās ogas. Šovasar bijām čakli lasītāji un vasaras beigās saldētavu knapi dabūjām ciet, tad nu tagad par to liels gandarījums un baudam tās dažādos veidos: taisām dzērieniņus, blenderējam, liekam pie putras un pankūkām, gatavojam saldos ēdienus un ēdam tāpat. Mazajam patīk knibināties ar irbulīšiem. Ja ēd tāpat, tad pārāk atsaldēt gan nevajag. Edvardam vislabāk garšo mellenes, laikam jau puisis zina, ka tās ir vienas no veselīgākajām.

 

Saberu tās mazajam pienā - tā var uzburt īstu vasaras garšu! Veikalā pie augļu plauktiem nemaz neapstājamies, līdzekļi neatļauj un pat vairs nekārojas.


Māmiņa Dana un Edvardiņš.

19. Nov 2009, 16:03

es varī ļoti daudz ogu šogad sasldēju,bet sākam pamazām tukšot saldētavu,un tagad saprotu ka nakošgad būs jasaldē 2 x vairāk😉

19. Nov 2009, 12:38

Viesi-man neskauž-es par laimi varu atļauties nestrādāt un visu ko vajag nopirkt. Un joprojām uzskatu,ka ziemā pirkt piemēram bumbierus,ābolus,vīnogas vai ko taml.ir nepareizi-jo šie augļi pat negaršo tā kā tiem jāgaršo. Un tā kā man ir grāds medicīnā,tad 100%zinu,ka tieši no šiem mākslīgi audzētajiem augļiem bērniem ir vislielākā alerģija. Un nav grūti vasarā salasīt vai nopirkt krājumus ziemai.

19. Nov 2009, 12:30

Mēs vēl no saldētavas neko neesam ņēmuši ārā,,,ēdam tagad ievārījumus, ņemsim ārā kad būs īsta ziema....😀😀😀

19. Nov 2009, 12:13

mes tieši tāpat visu vasaru lasijam un tagad ar gardām mutem edam.driz jau saldetava bus tuksa☹

19. Nov 2009, 11:45

Mums arī viss kas ir sasaldēts-augļus un dārzeņus vispār nepērkam-mums ir zemenes, avenes, mellenes, brūklenes,dilles, kabači, ķirbji, āboli.
Ziemā nemaz nedrīkst pirkt augļus-tie tak nav augļi bet kaut kāds brīnums☹