Vai Tu bieži vērsies pie vīra pēc padoma?

Vai Tu bieži vērsies pie vīra pēc padoma?

13. Jan 2011, 07:38 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai Tu bieži jautā vīra domas kādā jautājumā? Piemēram, kādā krāsā labāk nokrāsot matus vai kādu blūzīti iegādāties? Vai tomēr izvēle ir Tavās rokās? Pastāsti, cik bieži un ar kādiem jautājumiem Tu vērsies pie vīra pēc padoma!

 

Mūsu ģimenē galvenās lietas izlemju es, bet viedokli vienmēr vīram pajautāju, piemēram, kā krāsot matus nākamajā friziera apmeklējumā. BET varu pateikt vienu- vīri bieži vien mētājas savās domās un vienā mēnesī grib redzēt mani ar blondiem matiem,bet jau nākamajā- ar tumšiem :)

 

Ja runā par apģērba izvēli, parasti atrādu, ko veikalā esmu iegādājusies, jo viņam nepatīk staigāt kopā ar mani.Arī bērna lietu izvēle lielākoties ir manās rokās, viņš tikai akceptē vai neakceptē :)

 

Kā ir Tavā ģimenē? Vīrs nosaka, kā būs vai tā ir Tava brīva izvēle?

 

Anna

06. Apr 2010, 10:24

es vēršos pie drauga pēc padoma,bet dažreiz sanāk tā,ka es viņa parādu ko nopērku,bet viņam nepatīk,kaut arī agrāk viņam patika tada stila drēbes,secināju ka bieži mainās viņa gaume uz manām drēbēm!
Viņš vienmēr pajautās vai man patīk un tad tik nopirks!

taschinka taschinka 06. Apr 2010, 08:35

Es pie vira versos dazados jautajumos,jo man ir svarigs vina viedoklis.Un ir jautajumi,kurus virs zina labak par mani.Ja es perku drebes,tad vira viedoklis ir loti svarigs,es nekadi nevaru uzvilkt to,kas viram nu galigi nepatik,jo tad es jutos neerti.Bet visa visuma mums ir katram savs viedoklis,kurs ar varu netiek uzspiests,bet nemts vera noteikti.

06. Apr 2010, 08:18

Es vērsos pēc palīdzības tikai sakarā ar bērnu, viņš nudien daudzkārt tiek galā labāk par mani, viņam ir sava pieeja. Pārējos jautājumos - bērnam drēbes pērku es, ēdienu arī, nav nekādu iebildumu no vīrieša puses. Dažreiz pakonsultējos sakarā ar apģērbu, viņam ir laba gaume, un viņš ļoti labi izjūt, kas man patiešām piestāv.

06. Apr 2010, 08:07

Mēs bieži vien viens pie otra konsultējamies, bet savs viedoklis otram netiek uzspiests. Katrs izsaka savas domas, un tad izsecina kurš variants, vai rīcība būtu pareizāka. Esmu ievērojusi, ka vīram mans viedoklis ir ļoti svarīgs un nozīmīgs.