Vai Tava ģimene ir patriotiska? Klausies un skaties šodien radio raidījumu!

Vai Tava ģimene ir patriotiska? Klausies un skaties šodien radio raidījumu!

28. Jul 2010, 13:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Otrdien radio raidījumā Māmiņu Klubs LR1 laikā no plkst.15 - 16 kopā ar studijas viesi runāsim par valsts svētkiem un patriotismu ģimenē.

 

- Vai bērnam būtu jāmāca mīlēt savu zemi un savu valsti?

- Kā iemācīt patriotismu?

- Cik svarīgi, lai valsts svētki būtu arī ģimenes svētki?

 

Zvani uz tiešraidi un dalies savā pieredzē vai uzdod jautājumus: tālr: 67222888 vai 67225599!

 

NOSKATIES radio raidījumu tiešraidē šeit!

 

Kas Tev ir jādara?

Ieej mājas lapā http://lr1.latvijasradio.lv/ un spied uz pogas "Skatīties tiešraidi".

Ar web kameras palīdzību tagad piedāvājam saviem klausītājiem ne tikai klausīties raidījumus, bet arī redzēt, to, kas notiek radio studijā un kā izskatās gan raidījumu vadītāji, gan studijas viesi.

 

Noklausies vēlreiz radio raidījumu ŠEIT!

17. Nov 2009, 16:35

Mums Līgatnē būs rīt pasākums centrā ar svecīsu nolikšanu un uzrunu....Ja būs labs laiks un būsim bez veseli, arī aiziesim.....😀😀😀 Kautko svētkiem arī sadomāsim.....
😀😀😀 Sākumā negribējās neko svinēt, bet omes pierunāja....

17. Nov 2009, 16:14

Es uzskatu, ka valstī mainīsies daudz kas, bet tas būs tad , kas nāks pie varas mūsu bērni. Tikai ir viens nosacījums- ja mēs iemācīsim viņiem milēt un cienīt savu zemi un tautiešus.
Kā jums šķiet, kad Latvija bija okupēta un tik daudzus gadus bija dažādas represijas- kā cilvēki tad varēja mīlēt šo zemi? Tāpēc, ka starp politiku un savas zemes mīlestību ir nenormāli liela atšķirība. Un mums ir tendence to likt vienā katlā- mīlestība pret savu dzimteni un politika un politiķu kļūdas nav viens un tas pats. Un kā mūsu vecāki spēja mūs pabarot, apģērbt 90.gados? Ko darīja mūsu vecvecāki pēc kara?
Savu zemi es mīlu neskatoties uz to, kas ir pie varas un kādas ziepes viņi ir savārijuši. Un varu 100% apgalvot, ka es un mana ģimene būsim vieni no tiem, kas pēc tiem tautiešiem , kas pametīs Latviju, lidostā izslaucīs grīdu un nogriezīs gaismu.
Jā, man ir kauns par mūsu politiķiem , bet es lepojos ar tiem tautiešiem, kas ceļ , nevis gremdē Latviju. Es LEPOJOS ar savas valsts skaisto dabu, arhitektūru, tautas inteliģenci- māksliniekiem, radošajiem cilvēkiem, kas izness mūsu vārdu pasaulē.Tiem mazajiem uzņēmējiem kuri VAR. Un es sev esmu apsolijusi , ka mūsu ģimenes mazais uzņemums būs un jau ir tas kurš VAR. Mūsu ziedi "griež pogas" Holandes un Poļu ievestajiem ziediem. Un TĀDUS ziedus var izaudzēt TIKAI Latvijā!!!!! Un tikai Latvietis, ja viņam būs 2Ls , pa vienu nopirks maizi un par otru -puķi. Un par to es lepojos!
18. novembrī es un mana ģimene noliksim ziedus pie Brīvības pieminekļa. Mēs taisīsim svētku vakariņas. Mans vīrs un tēvs uzvilks baltus kreklus, mēs ietērpsimies svētku drēbēs un mēs svētīsim šo dienu!

17. Nov 2009, 15:47

man meitai 1,7g. mēs gan 11.11 gan rīt mājās klausamies patriotieskas dziesmas, kas mūsu tautai daudz nozīmē, dziedam līdzi, dzeram pasbruveto bezalkoholisko karstvinu pie svecites. es meitai stastu par svetku nozimi, valstiskumu.

protams, rit to visu darisim pec koncerta pie Brivibas peiminekla, piedalisimies lapu gajienaa. 😀

16. Nov 2009, 23:43

Vandzi - nezinu gan.... kad iedomājos no kādiem līdzekļiem valsts vīri ņem lai apgaismotu Rīgu un izrotātu...protams, ka no mūsu nodokļiem, kā gan cita......Un man uzreiz gribas ko citu pateikt- ja jau mēs maksājam godīgi nodokļus, cerot uz māmiņu pabalstu un pensiju, bet beigās viss man tapat tiek atņemts un samazināts, tad man vienkārši vairāk neko negribas.............Bērns vēl par mazu , lai kautko saprastu no šī murga, kas te notiek - paldies Dievam , ka tā.........!!!!!!!!!!!!!

16. Nov 2009, 20:47

šajā situācijā es nelepojos ar to, kāda ir šobrīd valsts situācija....tad kāpēc vēl svētkus svinēt.....????