Vai slapināšana gultā? Kā rīkoties?

Vai slapināšana gultā? Kā rīkoties?

31. May 2011, 14:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mums radusies problēma ar slapināšanu gultā.


Īsti nezinu, vai tā ir TĀ slapināšana gultā, nezinu vai jāsatraucas vai vēl ne.

 

Par visu pēc kārtas.

Jau kādu laiku Emīlija dzīvojās bez autiņbiksītēm, pēdējā laikā arī naktīs. Visi bijām ļoti priecīgi un apmierināti, ļoti slavējām viņu, pašai arī ir liels prieks.

 

Tagad, aptuveni kādu nedēļu, ik pa laikam nereaģēja uz ierosinājumiem aiziet uz podiņa. Sākumā domāju, ka aizspēlējas vai aizskatās multenīti un vienkārši aizmirstās, bet pēdējās dienās liekas, ka speciāli pačurā gultā vai uz grīdas, jo kaut vai vakar vakarā vai šodien no rīta – es vairākas reizes aicināju uz podiņa, bet viņa visu laiku atbild – vēlāk, vēlāk. Un pēc brīža smaida un saka – pačurāju.

 

Brīžiem liekas, ka speciāli spēlējas, jo tad tiek ņemta visa gultas veļa nost, tiek viss mazgāts un žāvēt, varbūt tas viņai liekas interesanti; varbūt vienkārši pārbauda mūsu pacietību, varbūt vēl kas.

 

Bet, varbūt arī bēbis „vainīgs”, kaut arī pret māsiņu ļoti labi izturas, vienmēr samīļojās, spēlējas, runājas, nekad nedara pāri.

 

Kādi Jūsu ieteikumi?

Ko darīt? Sodīt un bārt negribas. Varbūt nereaģēt?

 

Bilde no Flickr.com

 

Palīdzība ar slapināšanu gultā- Huggies® DryNites®

Huggies® DryNites® - uzsūcošas biksītes bērniem no 4-7 gadu vecumam! Iedod bērniņam līdzi uz bērnudārzu, ja podiņš vēl neiet tik raiti un gadās slapināt gultiņā!



Huggies® DryNites® ir līdzīgas parastajām biksītēm, tikai uzsūcošas!

 

Tās var pavilkt zem drēbēm, tās ir gandrīz nemanāmas!

 

Zēniem un meitenēm atšķirīgs dizains!