Vai ekonomiskā situācija ir mainījusi Tavus plānus par ģimenes pieaugumu?

Vai ekonomiskā situācija ir mainījusi Tavus plānus par ģimenes pieaugumu?

28. Aug 2010, 16:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šodien radio raidījumā runāsim par dzimstības rādītājiem. Vai dzimstības rādītājus var saistīt ar ekonomisko situāciju valstī? Izsaki savu viedokli un piedalies diskusijā!

 

- Vai ekonomiskā situācija un pabalstu politika ir mainījusi Tavus ģimenes pieauguma plānus?

- Vai Tu izjūti valsts atbalsta trūkumu savā ģimenē?

 

Izsaki savu viedokli, rakstot komentāros!

07. Dec 2009, 20:12

Pēdējais koments no viesis bija lielisks-paldies😀

07. Dec 2009, 17:38

Mēs ar vīru gaidām pirmo bērniņu! Abiem tika pamatīgi samazinātas algas, taču tas nemainīja mūsu plānus - dzemdēt bērniņu! Mazulīti gaidam ar nepacietību!

07. Dec 2009, 14:35

Gaidāmais otrs mazulis arī ir plānots bērns, un par spīti visai krīzei. Galu galā, bērnu nedzemdēju ne naudas dēļ ,ne arī politiķiem. Un ja mūsu vecmāmiņas varēja gan kara, gan pēckara gados dzemdēt un izaudzināt bērnus, tad es šobrid esmu salīdzinoši labā situācijā. Bērniņš jebkurā gadījumā ir skaisti, bet bonuss ir daudzmaz stabils finansiālais stāvoklis.

Atbalsts? Ar to nu valstij maķenīt pieklibo..................

07. Dec 2009, 13:43

Mums jau ir divi bebuki un vairāk neplānojam.Mēs jau bijām nolēmuši,ka mums būs divi bērni,tāpēc arī gadu pēc [irmajām dzemdībām ieņēmām otru mazuli-kā saka visas rūpes pie viena un tad lai ir miers.Par laimi,tad mūsu finansiālā situācija bija ļoti laba.
Domāju,ka ir ģimenes,kuras valsts krīze neietekmē-ja mazo vēlas,tad krīze valstī netraucē.Bet ir arī ģimenes,kurās finansiālā stāvokļa dēļ,doma par mazuli jāatliek.