Una: Tā patiešām bija praktiskā dzemdību pozu un elpošanas nodarbība!

11. Apr 2011, 11:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aizvadītajā nedēļā 8 pāri pulcējās Māmiņu Klubā, lai apgūtu dzemdību pozas un elpošanu, kas lieti noderēs dzemdību laikā!

{smallpic:1}

Māmiņa Una par dzemdību pozas un elpošanas nodarbību:

Ļoti patika Mārītes Inzules vadītā praktiskā nodarbība, kurā viņa topošajiem vecākiem mācīja dažādas dzemdību pozas un tādu elpošanu, kas mazina dzemdību sāpes un reizē piegādā bērniņam pēc iespējas vairāk skābekli. Šī bija viennozīmīgi praktiskā nodarbība, pēc kuras lielākajai daļai vecāku bija sārti vaigi un nedaudz mitra pierīte, jo 2 stundu laikā vajadzēja izmēģināt neskaitāmas pozas gan četrrāpus, gan stāvus, gan tupus pret sienu, kā arī dažādas pozas ar bumbu, krēslu un spilveniem.

Īpaši patika, ka uzzināju, kā visādi var izmantot bumbu dzemdību laikā, jo pašai arī mājās ir bumba, kuru palēnām apgūstu, bet nekad nevarētu iedomāties visas tās „figūras”, kuras iemācīja Mārīte.

Vīrs arī ir ļoti apmierināts ar apmeklēto lekciju – tagad ik pārdienu trenē mani pareizi elpot!

Pēc nodarbības visspilgtāk palicis atmiņā tas, cik svarīgi ir zināt šīs dažādās pozas, jo tieši pozu maiņa starpkotrakciju laikā mazina sāpes.

Paldies Mārītei Inzulei par enerģiski, interesanti un atraktīvi novadīto lekciju, kurā ik brīdi varēja just viņas entuziasmu un degsmi tajā, ko mums māca!

{smallpic:2}

{smallpic:3}

{smallpic:4}

Nāc pati un ņem līdzi arī topošo tēti un apgūstiet elpošanas tehnikas un dzemdību pozas praktiskā nodarbībā!

 

Nodarbības laiks: 19.jūlijs (no 15:00 līdz 17:00)

 

Nodarbības cena: 10 lati par nodarbību

 

Nodarbības notiek Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)

 

 

5
1