Twittermammām jauns uzdevums ar balviņu! Piedalies un palīdzi!

Twittermammām jauns uzdevums ar balviņu! Piedalies un palīdzi!

12. Jun 2012, 15:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja jau esi @Maminuklubs Twittermammu pulciņā, ļoti labi - skaties, kāds ir šodienas uzdevums un iespējams, jau dienas beigās saņemsi balvu - šīs vasaras hītu - autiņbiksītes Huggies Natural Fit!

{smallpic:1}

Maigas, plānas, gaisu caurlaidīgas, elastīgas autiņbiksītes ar E-vitamīnu un alveju!

 

Ja vēl neesi pievienojusies, atceries, ka Māmiņu Klubs gaida sev palīgos čaklas Twitterotājas, kas palīdzētu padot tālāk vai izplatīt Twiiterī būtisku informāciju par bērnu veselību un drošību - kopā mēs varam vairāk!

Lasi šeit, kas ir Twiitermammas un kā vari mums palīdzēt, vienkārši pievienojoties @Maminuklubs Twitterkontam. Māmiņu Klubs veido Twittermammu komandu. Pievienojies!

 

Bet nu pie lietas, šodienas uzdevums: bērna drošība vasarā. Kas jāatceras vecākiem?

- Pievienojies @Maminuklubs kontm Twitterī par sekotāju,ja vēl neesi to izdarījusi

- Uzraksti savas domas, kas noteikti jāņem vērā, rūpējoties par bērna drošību vasarā, savā Twiiterkontā!

- Pieliec pie sava posta atzīmi @Maminuklubs , lai varam Tevi pamanīt!

 

Konkurss ilgst līdz 21:00 šajā vakarā. Tad noskaidrosim, kuras Twittermammas atbilde būs bijusi visveiksmīgākā un padoma ziņā noderīgākā, un piešķirsim Huggies Natural Fit autiņbiksīšu paku!

Tāpat aicinām palīgos izplatīt tālāk Twiiterī ziņu par to, ka jau trešdien, no plkst 10:00 www.maminuklubs.lv būs video tiešraide par bērnu vasarā - saruna ar pediatri Annu Birku, par visu, kas mūs interesē par saviem mazajiem vasarā. Padod tālāk šo ziņu!

Paldies! Lai jums veicas!