Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Tiekamies Māmiņu Kluba dzemdību sagatavošanas kursos

21. Sep 2012, 19:39 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tieši pirms svētkiem Māmiņu Klubs uzsāk jaunu dzemdību sagatavošanas mācību grupu, ko vadīs mūsu lieliskās ekspertes: Inese Kampusa ir galvenā vecmāte Latvijas ģimenes centra klīnikā; jaundzimušo māsa Elita Svareniece vada nodaļu Stradiņu slimnīcā un Diāna Zande, 5 bērnu māmiņa, psiholoģe un viena no aktīvākajām krūts zīdīšanas ekspertēm Latvijā.

 

4 lekciju ciklā kopā ar partneri jūs sagatavosieties ģimenes dzemdībām:

  • Sagatavošanās dzemdībām I daļa - Veselīga grūtniecība, dzemdību plāns un vietas izvēle, priekšvēstneši*
  • Sagatavošanās dzemdībām II daļa - Dzemdības,dzemdību pozas, palīglīdzekļi, atsāpināšana*
  • Krūtsēdināšana - krūts zīdīšanas pamatprincipi, pozas, problēmas un to risinājumi*
  • Jaundzimušā aprūpe - Jaundzimušā aprūpe un veselība. Pirmās dienas pēc dzemdībām*

 

Lekcijas notiek 1 reizi nedēļā, tas nozīmē, ka 1 mēneša laikā būsiet izgājuši visus kursus!

 * lekciju secība var mainīties. Iespējams arī individuāls , paātrināts mācību grafiks.

 

Kāpēc apmeklēt dzemdību kursus tieši Māmiņu Klubā?

 

1. Speciālistes

Mēs esam izvēlējušies labākos speciālistus no dažādām dzemdību nodaļām. Tās ir vadošās ekspertes, kas objektīvi un daudzpusīgi pastāstīs par dzemdību iespējām dažādās iestādēs un pasniegs jaunāko un aktuālāko informāciju. Māmiņu Klubs ir ilgstoši filmējis un intervējis speciālistes visā Latvijā un dzemdību kursus pasniedz patiešām sava aroda meistares!

Katru lekciju pasniedz eksperte,kas ir savā jomā viszinošākā. Piemēram, par dzemdībām stāsta vecmāte, par bērna kopšanu un aprūpi - neonatalogs, pediatrs vai bērnu māsa. Par krūts zīdīšanu - tieši krūts ekspertes!

 

2. Atmosfēra

Māmiņu Kluba dzemdību kursi notiek īpašā atmosfērā, skaistās jūgendstila telpās Rīgas klusajā centrā, Vīlandes ielā. 1 Pie mums ir plaši, skaisti, mājīgi. Gaidīšanas laiks kopā ar partneri un citiem kursos satiktajiem pāriem būs jauks kopā būšanas laiks, kad smelties noderīgu informāciju un individuāli izjautāt par visiem saviem jautājumiem, kas uz sirds!

Māmiņu Kluba kursi īpaši patīk tēviem - viņi novērtē brīvo, nesaspringto atmosfēru, iespēju atlaisties ērtos spilvenos un uzdot pašus muļķīgākos jautājumus speciālistēm:)

Māmiņu Klubā vienmēr ir kafijas pauzes ar gardumiem no "Iļģuciema maiznieka".

Turklāt, kursi notiek vakaros, pēc darba laika. Esam padomājuši arī par tiem pāriem,kas nedzīvo Rīgā - ja mērojams garāks ceļš, noderēs Māmiņu Kluba lekciju cikls brīvdienās, bet kam vairāk patīk mācīties pa dienu, jau no nākamā gada būs pieejams dienas dzemdību kursu cikls par lētāku mācību maksu.

Lekciju laikā rādam arī Māmiņu Kluba dzemdību dvd filmas. Katram kursantam tiek izsniegti arī lekciju apkopojumi rakstiski.

 

3. Dāvaniņas!!!

Ja nāc uz Māmiņu Kluba dzemdību kursiem, zini, ka bez dāvaniņām savam mazuļa pūriņam mājās neaiziesi! Mūsu sponsori un atbalstītāji ir sarūpējuši patiešām jaukas lietiņas, kas noderēs, gatavojoties dzemdībām un pirmajiem mazuļa mēnešiem.

Kādas dāvanas saņemsi? Skaties fotoblogā>>

{fotoblog:3400}

 

Izvēlies savu datumu un piesakies šeit:

vai zvanot pa tālruni: 67350750; epasts: sandra.livmane@maminuklubs.lv