Tiekamies krēma terapijas nodarbībā Māmiņu Klubā!

Tiekamies krēma terapijas nodarbībā Māmiņu Klubā!

21. May 2011, 20:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Latvijā ienācis jaunums- krēma terapija mazuļiem!Uz nodarbību Māmiņu Klubā aicina fizioterapeite Kristīne Stalidzāne!


PIESAKIES UZ NODARBĪBU, AIZPILDOT ANKETU!

 

Par nodarbību stāsta fizioterapeite Kristīne stalidzāne:

 

"Krēma terapija ir kas jauns varbūt nedaudz neparasts.Tā nāk no Piklera pedagoģiskās metodes un nodarbības noteikti atšķirsies no masāžas nodarbības.

 

Ja masāžas laikā mēs mācamies vairāk kontaktēties ar bērniem caur pieskārieniem un kontaktēties caur masāžas elementiem, tad šeit mēs iemācīsimies noteiktu rituālu, kas palīdzēs bērnam saprast, kas sekos pēc kādas rīcības. Mēs mācīsimies saprasties ar savu bērnu un kontaktēties ne tikai ar vārdiem, ar glāstiem, bet arī sniegt viens otram baudu ar dažādām otiņām un dažādiem krēmiņiem.

 

Ja masāžas nodarbībās māmiņas atnāca un vienā reizē apguva visu, kas vajadzīgs un varēja mājās to pielietot, tad krēma terapija būs regulāras tikšanās, kur māmiņa nāks ar savu mazuli, lai bērns ar mammu patīkami pavadītu laiku, lai iepazītos arī ar citiem bērniem un bērni mācītos saprasties ne tikai ar mammu, bet arī ar bērniem.

 

Krēma terapijā svarīgi ir tas, ka nav nepieciešams ieņemt kādu noteiktu pozīciju, māmiņa un mazulis darbojās tā, kā viņiem pašiem ir ērti. Tā kā bērniem būs noteikts rituāls, bērni ieraugot krēma bundžiņu vai otiņas, būs atvērti sadarboties un izmēģināt ko jaunu!"

 

Kas jāņem līdzi uz nodarbību: ja ir kādas īpašas vēlmes un līdzekļi par krēmiem, tad vari ņemt līdzi savējos, bet, ja īpašu vēlmju nav un mazais nav alerģisks, varēsi izmēģināt kādu no Johnson's Baby krēmiņiem! Noteikti ikvienai māmiņai ir dažādas otiņas, piemēram, kosmētiskās otiņas. Arī tās ir ieteicams ņemt līdzi!

Mazākiem bērniem, kuri visu liek savā mutē, ieteicams lietot krēmu tūbiņā. Pēc kāda laikā varēs mācīties arī atvērt bundžiņu!

 

Uz nodarbību aicinām gan pavisam mazus bēbīšus, gan tādus, kuri staigā! 

 

Pēc iepazīšanās nodarbībām tiks komplektētas grupas dažādās vecuma grupās- visi guļošie mazuļi, grupa aktīvākiem bērniem, kuri rāpo un jau sēž un pēdējā grupa- mazuļi, kuri staigā.

 

Piesakies laicīgi! Vietu skaits ierobežots, jo vēlamies, lai visiem bēbīšiem būtu ērti!

 

Maksa par nodarbību: 5 lati

 

Atsauksmes:

Mums patika krēma terapija!

Krēmi un otas mazuļa labsajūtai

FOTOREPORTĀŽA: pirmā krēma terapijas nodarbība

Mēs gaidām, kad sāks nokomplektēt grupas krēma terapijai!

 

PIESAKIES UZ NODARBĪBU, AIZPILDOT ANKETU!

 

1