Tiekamies attīstības nodarbībā bērniem līdz 1 gada vecumam!

Tiekamies attīstības nodarbībā bērniem līdz 1 gada vecumam!

11. Dec 2010, 20:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubā ir attīstības nodarbības bērniem līdz 1 gada vecumam! Šajās muzikālajās nodarbībās kopā ar fizioterapeiti Vitu Lakšu Tu ne tikai labi pavadīsi laiku ar savu mazulīti, bet arī apgūsi daudz noderīga!

 

 PIESAKIES UZ NODARBĪBU!


Nodarbību vadītāja Vita Lakša

 

Pirmajā dzīves gadā mazuļa attīstībā notiek dažādas izmaiņas gan fiziskā, gan emocionālā plāksnē, tāpēc, lai mēs labāk prastu mazuli izprast un sajust, jādodas uz dažādām attīstības nodarbībām. Kā atzīst fizioterapeite Vita Lakša, šīs būs vairāk muzikālas nodarbības, kas ikdienā bieži mēdz pietrūkt.

 

Nodarbību laikā:

- mācīsimies dažādas skaņas;

- dejosim kopā ar vecākiem;

- mācīsimies dažādas dziesmas;

- iesim rotaļās;

- ripināsim bumbiņas, dziedot dziesmas;

- mācīsimies dažādas dzīvnieku skaņas;

- iepazīsim viens otru;

- atradīsim, kur ir pēdas, plaukstiņas un ceļi...

 

Taujāta, kāpēc bērniem būtu jāapmeklē šāda veida nodarbības, Vita Lakša stāsta: "Muzikālās nodarbības bērnu atbrīvo, viņš paliek drošāks, socializējas un saprot, ka ir vēl tādi paši mazi ķipari kā viņš šajā pasaulē. Nodarbības iemāca arī dalīties, jo ne vienmēr ir iespējam dabūt kāroto rotaļlietu. Ap gada vecumu bērns būs jau tik drošs, ka pat mamma nodarbības laikā nevajadzēs. Tātad šādas nodarbības ir veids, kā dabiskā veidā "palaist"  mammu vaļā.

 

Īpaši nodarbības ieteiktu apmeklēt tiem mazuļiem, kuri neiet vingrot, jo muzikālo nodarbību laikā, kad tiek iets rotaļās, tiek izkustināti pat vissīkākie muskulīši. Tāpat es ieteiktu uz nodarbību nākt tiem, kuri sākuši agri celties kājās. Kad bērns redzēs, ka citi bērni rāpo vai ir tuvāk zemei, tad arī viņš tāpat vēlēsies! Uz tikšanos!"

 

Uz nodarbībām aicinām bērnus no 5 līdz 12 mēnešu vecumam

 

Maksa par nodarbību: 5 lati

 

Nākamā nodarbība: 13.oktobris no plkst.15:00 līdz 16:00

 

  PIESAKIES UZ NODARBĪBU!