Sveiciens pirmdienā! Aktīvo māmiņu skaits palielinās!

Sveiciens pirmdienā! Aktīvo māmiņu skaits palielinās!

02. Feb 2011, 23:31 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šī nedēļa solās būt krāšņāka un interesantāka kā iepriekšējā, jo priekšā gan interesantas nodarbības, gan arī Māmiņu Kluba tikšanās, noslēdzot darba nedēļu!

 

Nu ko- nedēļa atkal pagājusi kopš pēdējo reizi jums rakstīju. Vai pamanījāt pārmaiņas? Māmiņu Klubā ir sākuši blogot 2 tēti! Apsolos turpināt meklējumus un vismaz vēl viens man ir padomā!

 

Vienmēr esam atvērti arī jūsu ierosinājumiem un ieteikumiem! Īpaši vēlētos atzīmēt Astrīdas ieteikumu par mājdzīvniekiem kā mūsu ģimenes locekļiem, kā arī Sandras aicinājums pastāstīt par saviem bērniņu tētiem!

 

Nu tā- šķiet, esat kļuvušas daudz aktīvākas kā iepriekš, par ko ir īpašs PRIEKS! Ir vairāk dalīšanās pieredzē, ir vairāk diskusiju, vairāk JŪSU viedokļa un vairāk ieteikumu, kas ir īpaši svarīgi, jo mēs taču veidojam portālu kopā! Ceram, ka labais laiks mudinās jūs vairāk rakstīt par to, ko darāt visa ģimene kopā un iesūtīt novērojumus uz ielas un laukā. Varbūt esi redzējusi kādu interesantu parādību vai ko citu interesantu? Pastāsti arī to!

 

Bet nu pie apdāvināšanas un īpašas sumināšanas!

 

Skaitot iesūtītos darbiņus, nācās varen nopūlēties, bet tas ir to vērts, jo pie katra lielāka skaitļa mans smaids pieauga! Jo vairāk interesantus stāstus un dalīšanos pieredzē iesūtat, jo vairāk citas māmiņas saņem drosmi un iesaistās :)

 

Šajā nedēļā DVD saņem Zaiga Pizika. Zaiga aktīvi piedalījusies diskusijās, ierakstot 74 komentārus!  Ienāc!  arī Tu un paskaties, kas tur ir tik interesants!

2

 

Tāpat DVD vēlētos dāvināt aktīvajām māmiņām Sandrai Voitkānei un Inesei Skujai par aktīvu dalību mājas lapas veidošanā.

 

Māmiņa Ieva Ādamsone iepriekšējā nedēļā mūs aizved ekskursijā uz dažādām Latvijas vietām, pastāstot arī par jaukām tradīcijās savā ģimenē! Ieva saņem 500 gramu Dallmayr kafijas iepakojumu!

 

1

 

Noteikti vēlamies uzdāvināt arī īpašos maigos Bubchen mazuļa ādas kopšanas krēmiņus citām mājas lapas aktīvistēm!

 

Ieva Cīrule par iesūtītajiem darbiņiem saņem Bubchen Pflege creme, kas ir kopjošais krēms bērniem ar mandeļu eļļu ikdienas mazuļa ādas barošanai un mitrināšanai. 

1

Komplektiņu, kas sastāv no Bubchen Soft Creme (Maigais krēms ar mandeļu un karitē eļļām gan sejai, gan visam ķermenim- ātri uzsūcas un baro ādu) un Specizal Wundschutz Creme (pretiekaisuma krēms ar pantenolu dziedēs iekaisušu ādu un palīdzēs ārstēt arī nelielus apdegumus) saņem Anna Kovaļčuka, kas šajā nedēļā bija VISaktīvākā,iesūtot 11 rakstus!Tā tik turēt! Ceram uz Tavu aktivitāti arī turpmāk!

2

3

{smallpic:1}

Bubchen Baby Creme saņem Astrīda Zemīte! Prieks redzēt jaunas sejas Māmiņu Klubā :)

 

Lai veiksmīga nedēļa mums un jums, mīļās!

Dāvanas varat izņemt līdz 26.maijam Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)!

 

Uz tikšanos šajā piektdienā Māmiņu Kluba pasēdēšanā! Tu taču būsi, vai ne :)?

 

Nākamajā nedēļā jau jaunas balvas!

Kristīne, portāla redaktore

Ja Tev ir ko teikt un parādīt, vienalga, vai tas būtu kas priecīgs vai bēdīgs, sūti visu uz kristine@maminuklubs.lv! vai izmanto labāku iespēju un ielādē visu pati! IENĀC ŠEIT->>

26. Apr 2010, 23:47

Paldies esmu priecīga , balvas tiešām daudz 😃 😉 man arī prieks , ka daudz jaunas mammas sāk palikt akktīvākas. Es arī centīšos vēl😃 🌷 Malaces visas , kas iesaistās portāla interesantākā izveidē😉🌷 🌷 🌷

26. Apr 2010, 19:18

tiešām ir kļuvis interesantāk katru dienu ielūkoties portālā un uzzināt kaut ko jaunu😀
Un sveiciens no blogotājtēta,jauns raksts jau top,bet ar visam darīšanām mazliet lēni😃 Bet top😃

26. Apr 2010, 18:07

Mīļš paldies jums MK,
apsveicu no sirds arī citas māmiņas!!!
Prieks par jaunajām aktīvistēm un par tētiem - blogotājiem dubultā!!!
🌷🌷🌷

26. Apr 2010, 18:04

Paldies😀
Un sveicieni visām pārējām aktīvajām māmiņām😀

26. Apr 2010, 17:36

A ku feini!!!! Liels paldies un sveiciens pārējām meitenēm!!!!