Sportojam visi kopā! Klausies šodien radio!

Sportojam visi kopā! Klausies šodien radio!

12. Aug 2011, 12:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai zināji, ka šajā nedēļā 9.oktobrī tiek atzīmēta Latvijas Tautas sporta asociācijas Veselības diena? Tam par godu trešdien Latvijas Radio Ģimeņu radio skanēs raidījums par sportošanu!

Kāds sporta veids ir iecienīts Tavā ģimenē?

 

Raidījumā viesosies Sporta asociācijas pārstāve Galina Gorbatenkova.

 

Klausītājiem – jaunajiem vecākiem un bērnu aprūpē iesaistītajiem, kā allaž, būs iespēja uzdot savus jautājumus gan raidījumu tiešraidē, gan Māmiņu Klubā!

 

Raidījuma laikā vari zvanīt tiešraidē uz studiju un uzdot sev interesējošo jautājumu. Tālruņi studijā: 67222888 vai 67225599!

 

Tiekamies katru darba dienu no plkst.15.00 līdz 16.00 Latvijas Radio 1!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

Vecāki jau parasti ir tie, kas palīdz sportot bērniem, nevis sporto visi kopā.

Mēs, piemēram, atbalstam un līdzi jūtam sava septiņgadīgā dēlēna skeitošanai -tētis gandrīz katru dienu ved bērnu uz skeitborda rampu, lidzi brauc arī divgadīgais brālis, kurš no vecākā iemācījies jau pirmos paņēmienus uz skeita dēļa.
Jaunākie bērni ļoti iespaidojas sportošanas jomā no vecākajiem - tiek kopīgi spēlēts hokejs un sētā futbols, ir daudz ko mācīties!

Vēl mums visiem kopā patīk peldēt baseinā - un tētis ir bijis vislabākais treneris - iemācīja lielajam dēlam peldēt daudz ātrāk nekā peldēšanas nodarbībās profesionāls treneris.

Par bērna sportošanu jau profesionāli - mūsu ģimenē tam ir iebildumi. uzskatām, ka nav mazi bērni jālaiž uz grūtiem treniņiem- vēlāk var būt veselības problēmas

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 06. Oct 2010, 10:18

Mēs arī ar/par velosipēdu 😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 05. Oct 2010, 15:19

Mums patīk braukt ar velosipēdu visiem kopā 😀