"Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs"  - vēl tikai viens uzdevums jāpaveic!

"Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs" - vēl tikai viens uzdevums jāpaveic!

13. Mar 2012, 12:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā jau solījām, jānoskaidro taču arī galvenās balvas ieguvējs. Atgādināsim -  projekta beigās, ģimenes, kas būs piedalījušās VISĀS konkursa kārtās, varēs pretendēt uz projekta lielo balvu - ģimenes fotosesiju salonā Arte STUDIO 100Ls vērtībā!

Un, ja Jūs domājāt, ka viss nu ir vienkārši galā, tad nekā nebija, vēl viens mazītiņš uzdevums. Mazītiņš, bet toties - atbildīgs! 

Mēs ne vienu reizi esam lasījuši, ka te kāds nav apmierināts, jo uzvarētāju izvēlas Māmiņu Klubs kā savu simpātiju, te kādam nepatīk, ka balso tikai reģistrētie lietotāji.. Un tad nu izdomājām - tā kā gala vārdu iepriekšējās deviņās kārtās teica Māmiņu Klubs, tad galveno uzvarētāju noteiks paši projekta dalībnieki, iejūtoties žūrijas lomā un izvēloties simpātiju!

Turklāt - balsojums būs "aizklātā veidā"!

Kā notiks balsošana? Projekta dalībnieki, kas piedalījušies visās kārtās, saņems e-pastā aicinājumu, izvēlēties savu simpātiju šajā konkursā! Tātad, uzvarētāju izvēlēsieties Jūs pašas. Bet - nedrīkstēsiet balsot par sevi! Simpātijas niku vienkārši nosūtīsiet uz e-pastu: kristine@maminuklubs.lv!

Esiet aktīvas - izvēlieties savu simpātiju un nobalsojiet!

GAIDĪSIM BALSOJUMU/TAVU SIMPĀTIJU LĪDZ 18.03 PLKST.00:00!

Jau tagad izvēlies, kuram no šiem dalībniekiem novēli uzvaru un gaidi vēstulīti savā e-pastā:

Vairinna

Tamy

Nosiguldas

Rolly

Estesmamma

Lana

Mamma27

Ulula

Pastniece

Luidzi

Iegrave

Minisirsnia

Sanita30 

 

Projektu atbalsta: