"Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs" 8.kārta - Ģimenes bilžu nedēļa

"Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs" 8.kārta - Ģimenes bilžu nedēļa

02. Mar 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Atgādināsim, ka Māmiņu Klubs piedāvā jaunu projektu, kas portālā būs aktīvs veselu 9 (!!!) nedēļu garumā! Katru nedēļu tiks piedāvāts kāds tematiskais uzdevums. Reizi nedēļā tiks noskaidrots konkrētās nedēļas laimīgā ģimene – uzvarētājs, bet projekta beigās, ģimenes, kas būs piedalījušās VISĀS konkursa kārtās, varēs pretendēt uz projekta lielo balvu - ģimenes fotosesiju salonā Arte STUDIO 100Ls vērtībā!

Un šī projekta astotā kārta ir klāt! Tātad - līdz projekta noslēgumam vēl tieši 2 nedēļas!

Uzdevums: Iesūti stāstu par to, kā un kur visbiežāk bildējaties, kas ir jūsu ģimenes fotogrāfs, kā arī - pievieno, protams, bildītes! Te gan šoreiz būs ierobežojums - ne vairāk kā 20 (!!!) bildes vienā stāstā, ja pievieno kā rakstu! Ja veido fotoblogu vai fotovideo,tad vari arī vairāk! Droši varat pastāstīt un parādīt, kuras ģimenes bildes rotā jūsu ģimenes mājas sienas, kā arī var pastāstīt par to, kā mājās tiek kārtotas bildes - vai tās pārsvarā ir datorā esošās mapēs, vai arī fotoalbūmos! Gaidām bilžu pilnos stāstus!

Septītās nedēļas uzdevumu aicinām izpildīt līdz 5.martam. Uzvarētāju noskaidrosim 6.martā!

Neliels ieskats katras nedēļas uzdevumos atrodams šeit!

 

Astotās nedēļas balva: Dallmayr kafijas izlase

Laimesta attēlam ir ilustratīvs raksturs

Uzvarētāju noteikšana:

Pie katra stāsta būs balsošanas podziņa, kuru var izmantot reģistrētie lietotāji, balsojot par savu simpātiju. Nedēļas uzvarētājs tiek noteikts no 5 populārākajiem stāstiem, kas būs ieguvuši vislielāko lasītāju atbalstu balsojuma formātā. Kurš no pieciem lielākajiem balsu ieguvējiem būs uzvarētājs, noteiks Māmiņu Klubs, izvēloties savu simpātiju.

Savukārt, galvenās balvas ieguvējs (uzvarētāju ģimene) tiks noteikta, summējot katras nedēļas balsis ar Māmiņu kluba balsojumu un pat tad, ja Tavs stāsts nebūs starp populārākajiem, iespējams, Māmiņu Kluba redakcijai patiks tieši Tavs stāsts un tas Tev dos iespēju laimēt galveno balvu!

Konkursa noteikumi:

Lai pretendētu uz projekta galveno balvu - ģimenes fotosesiju salonā Arte STUDIO 100Ls vērtībā, jāpiedalās ir visās 9 kārtās.

Uzmanību! Ir iespējams sākt piedalīties konkursā JEBKURĀ brīdī,  taču tādā gadījumā ģimenei jāiesūta arī visu iepriekšējo nedēļu uzdevumi, uz kuriem viņas "tekošajā" nedēļā nepiedalījās.

Viena un tā pati ģimene ir tiesīga uzvarēt arī vairākās kārtās, ja atkal ir ieguvusi lielāko skatītāju balsojumu un Māmiņu Klubs to izvēlējies kā savu simpātiju.

Kā arī, ja ģimene jau vienā kārtā uzvarējusi, tā, tāpat kā pārējās ģimenes, kas piedalās projektā, turpina pretendēt uz galveno projekta balvu!

IESŪTI SAVU BLOGU KONKURSAM ŠEIT!

Projektu atbalsta: