Šokējoši! Ludzā auto nāvējoši ievaino bērnu ragaviņās!

Šokējoši! Ludzā auto nāvējoši ievaino bērnu ragaviņās!

05. Oct 2010, 19:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ludzā automašīna notriekusi gājēju un ragaviņās vilktu bērnu, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā nomira, vēsta LETA, atsaucoties uz policiju. Satiksmes negadījums noticis brīdī, kad vectēvs kopā ar mazdēlu bija mēģinājis šķērsot brauktuvi.

 

Par notikušo uzsākts kriminālprocess par noziedzīgu nodarījumu pret satiksmes drošību. Patlaban noskaidrots, ka automašīnas vadītājs nav bijis alkohola reibumā. Policija turpina izmeklēšanu.

 

Atgādinām, ka tas nav pirmais gadījums, kad iet bojā ragaviņās sēdošs bērns. Jaunā gada naktī Ventspils novadā kāds taksometrs uzbrauca ragaviņām, kurās bijis aptuveni gadu vecs bērns. Māte bija ceļā uz mājām, viņai bijis lukturis, bet pie ragavām atstarotājs. Vadītājs bija alkohola reibumā.

Leta

Māmiņu Klubs izsaka visdziļāko līdzjūtību bojā gājušā bērna vecākiem un aicina visus vecākus būt ļoti uzmanīgiem ar bērniem uz ielas!

 

13. Jan 2010, 14:03

ja ielas ir ļoti slidenas..mums te Olaine ļoti bieži mēdz izkriet vecas tantiņas uz ceļiem,jo šīs domā ka viņas visur ir jāpalaiž!!Un ja iet pāri ielai,nekustas ātrak ja arī ierauga mašīnu..brīžiem gribas izkāpt ārā no mašīnas un skaistui parunat😀

13. Jan 2010, 14:01

Vecākiem tiešām jābūt ļoti, ļoti uzmanīgiem, jo vismaz Rīgā, ielas, pa kurām nekursē sabtranss, ir ļoti slidenas, dažkārt mašīnas, pat ar pirmo ātrumu braukdamas, nespēj nobremzēt pietiekami veikli.
Jo īpaši noslidināti ir ceļu krustojumi.