Šogad pati gatavoju kalendāru 2011. gadam

Šogad pati gatavoju kalendāru 2011. gadam

22. Sep 2011, 11:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Domājot, ko dāvināt sev mīļajiem Ziemassvētkos, sapratu, ka šogad gribas viņiem sarūpēt ko īpašu. Lai nav kārtējā manta, ko kaut kur iegrūž skapja dziļākajā stūrī, bet kas tāds, kas manu skaisto dāvanu atgādina visu cauru gadu.

 

Tā nonācu pie secinājuma, ka izveidošu personīgu kalendāru ar fotogrāfijām, kuras pati esmu fotografējusi. Lai tiktu pie skaistā galaprodukta man pirmais, jāatlasa 12 skaistas fotogrāfijas (vispār jau 13, jo gribu kādu īpašo uz kalendāra vāka). Otrais, jāizdomā, kurai firmai to uzticēšu gatavot. Bet, trešais, jāizveido personīgais dizains un jāveic pasūtījums.

 

Visjaukākais process jau, protams, ir bilžu atlase. Man ļoti patīk fotografēt, tāpēc teju katram mēnesim varu piemeklēt īpašu fotogrāfiju, kura man atmiņā uzvirmo daudz patīkamu notikumu. Atzīšos, vakardien ļoti iekarsu ar bilžu šķirošanu. Pagaidām līdz 13 bildēm vēl neesmu nonākusi. Šovakar esmu sev apsolījusi no 50 bildēm tikt līdz padsmitnieka skaitam. Ceru, ka man izdosies!

 

Ar otro punktu gan bija daudz vieglāk tikt galā. Tā kā pirms gada kopā ar brāli gatavojot pārsteigumu vecākiem kāzu jubilejā, uzgājām superjauku interneta bodīti Picture Happy un pasūtot kanvu, it nemaz nevīlāmies, arī šogad skaidri zinu – izvēlēšos pārbaudītas vērtības. (Par to, kā tikām pie kanvas un kā tā patika vecākiem un galu galā, kā tā gada laikā ir mainījusies – pareizāk, nav mainījusies kvalitātē itin nemaz – izstāstīšu kādā citā blogā).

 

Ieejot Picture Happy mājas lapā, mani sagaida nākamais pārsteigums – viņiem ir tik daudz dažādu nākamā gada kalendāru veidu! Atliek tik visus kārtīgi izpētīt un izvēlēties. Tā kā es (un arī man mīļie) lielāko dienas daļu pavada ofisos, strādādami pie datoriem un plānodami dažādas tikšanās, izvēlējos galda kalendāru. Precīzāk – Bremenes kalendāra dizainu. Tas mani uzrunāja īpaši, jo ir viegli novietojams uz galda un pāršķirams, bet galvenais – tajā var pievienot vairāk bilžu, kas nozīmē, man bilžu atlase nebūs jāveic tik skrupuloza.

 

Tāpat, kā citiem kalendāriem, kurus piedāvā Picture Happy, arī šajam ir iespēja iekrāsot pašai savus īpašos gada datumus, draugu dzimšanas dienas, īpašās tradīcijas, vārda dienas un visu, visu, ko man vien sagribas. Piekritīsi, šādi iekrāsots galda kalendārs rada personīgas dāvanas iespaidu, vai ne?

 

Trešo soli – dizaina gatavošanu pēc Picture Happy mājas lapā izveidotās shēmas (pēc pirmā iespaida šķita ļoti vienkārša!) veikšu šovakar. Par to noteikti atkal uzrakstīšu, lai zināt, vai patiešām viss notiek tā, kā šis uzņēmums sola savā mājas lapā.

 

Eh, jau tagad nepacietīgi gaidu, kāds izskatīsies mans nākamā gada galda kalendārs!

 

Kintija, Sieviešu Klubs.

 

Sieviešu Kluba diskusijai:

Esi kādreiz gatavojusi pati savu kalendāru?

23. Nov 2010, 23:45

Es saliku kaledāra pat pa 3 bildēm, bet var arī vairāk, taču es izvēlējos sienas kalendārus 😀

23. Nov 2010, 23:44

Man arī patika pie viņiem gala rezultāts 😀 Pirms 3,5 gadiem taisīju fotogrāmatu ar kāzu foto un ļoti patika. Taisīju arī bildes un arī rezultātā bija laba kvaltitāte. Nākamā gada kalendārus dāvanās pasūtīju jau septembra nogalē, kad viņiem bija atlaides 😀 Tagad gribu uz bērna gada jubileju sataisīt fotogrāmatu sev par piemiņu un kā dāvanu vīra mātei. Starp citu tagad ir ērti, ka var izņemt pasūtījumus Prismas informācijas centros t.i. Riga Plaza vai Dominā, papildus nemaksājot.

Muuna Muuna 22. Nov 2010, 23:53

kinca
es šovakar arī ar šo noņēmos un saliku savu kalendāru. Augšā labajā pusē ir iespēja pievienot bildes, spied uz tās izvēlnes un parādīsies "atvērt augšupielādes rīku" un tad kā ar browse- lādē, kādas vēlies vai pat visu folderi, kurā esi salikusi vēlamās bildes. Tad viņas ielādējas tādā strīpiņā virs fotokalendāra, kuru gatavo. Un tad atliek ievilkt, kur vēlies 😉

22. Nov 2010, 13:06

Pēc personīgās pieredzes kvalitātes ziņā noteikti iesaku Picture Happy. Esmu veidojusi kalendārus, fotogrāmatas, kanvas, lielformāta attēlus un pasūtījusi fotogrāfijas. Kvalitāte tiešām ļoti laba!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 22. Nov 2010, 12:50

Es arī uztaisīju pirms 2 gadiem un šogad ir plānos atkal uztaisīt 😀

Muuna Muuna 22. Nov 2010, 12:33

manam mazajam decembra vidū paliks gadiņš. Gribas šādu piemiņu uztaisīt - pirmie 12 mēneši 😀 Būs nākamajam gadam skaists kalendāriņš 😉