Šodien Māmiņu Klubā Grūtnieču diena!

Šodien Māmiņu Klubā Grūtnieču diena!

27. Jun 2010, 00:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šodien, 20.novembrī Grūtnieču dienā Tevi gaida īpašā programma- tikšanās ar vecmāti, ginekoloģi, homeopātu, kā arī psiholoģi!

 

Uzzini,kāda programma ir šodienas Grūtnieču dienai!

 

 

13:00 – 14:00

Vecmāte Signe Irša vadīs lekciju "Dzemdības bez sāpēm"! Dabīgie atsāpināšanas veidi, pašhipnoze, kā dzemdību sāpes varam novērst pašu spēkiem?


14:00 - 14:30

BONUSS! Tikšanās ar homeopātu Pāvelu Naumovu. Jautājumu/ atbilžu laiks un speciālista prezentācija par veselīgu grūtniecības norisi.

14:30 – 15:30

Psiholoģe Mirdza Liepiņa vadīs lekciju "Prenatālā psiholoģija" - kā veidojas attiecības starp māmiņu un bērnu puncī? Kā veidojas mātes instinkts?

15:30 – 16:30

Ginekoloģe Eva Barkāne savukārt vadīs lekciju par vitamīnu lietošanu grūtniecības laikā. Imunitātes stiprināšana. Ko darīt, ja topošā māmiņa saslimst? Medikamentu lietošana un ietekme uz augli. Dabīgās ārstniecības metodes. Biežākie uzdotie jautājumi ginekologam par slimošanu un infekcijām grūtniecības laikā

Piesakies uz nākamajām Grūtnieču dienām decembrī ŠEIT vai aizpildot anketu zemāk!

Samaksa par 1 Grūtnieču dienu (3,5 h nodarbības + kafijas pauze) ir 10 lati (8 lati, ja Tu apmeklē arī Māmiņu Kluba dzemdību sagatavošanas nodarbības!)

Nodarbību norises vieta: Vīlandes iela 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)

Tālrunis papildus informācijai 67350750

 

Māmiņu Klubu Baltijas valstīs atbalsta autiņbiksītes HUGGIES®!

 

5

Grūtnieču Dienas atabalsta:

 

6

 

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 20. Nov 2009, 14:41

Viesi, tā programma ir Grūtnieču dienām decembrī. Pilnu programmu vari lasīt ŠEIT: http://maminuklubs.lv/vecaku_skola/sakusies-pieteiksanas-grutniecu-dienam-decembri/