Šo sestdien Modes un izklaides centrā "Rīga Plaza" notiks grandiozas dzimšanas dienas svinības

Šo sestdien Modes un izklaides centrā "Rīga Plaza" notiks grandiozas dzimšanas dienas svinības

03. Jan 2011, 11:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šo sestdien, 27.martā, Modes un izklaides centrā Rīga Plaza notiks grandiozas dzimšanas dienas svinības.


Visas dienas garumā Rīga Plaza piedāvā iespaidīgu izklaides programmu visai ģimenei - no 11.00 uz pasākumu tiek aicināti bērni - kopīgi tiks iestudēta izrāde Pelnrušķītes balle Rīga Plaza pilī, saldējums katram dalībniekam garantēts!

 

No pl. 14.00 būs skatāma modes skate ar jaunākajām tendencēm pavasara apģērbiem un aksesuāriem.

 

Pl. 15.00 uzstāsies šī brīža Latvijas aktuālākā popgrupa Musiqq, kura rīt nāk klajā ar savu debijas albumu „Šī ir tikai mūzika”.

 

Pl. 16.30 klientus priecēs vokālais ansamblis Framest, savukārt pl. 20.00 uzstāsies NiMo Jazz - saksofonista Nika Gothama (Nic Gotham) un DJ Monsta (Uldis Cīrulis) aktuālākais projekts.

 

Pl. 21.00, kā īstā dzimšanas dienā, visi tiek cienāti ar torti un glāzi šampanieša. Šī dzimšanas dienas kūka ir 300 kg smaga un divus metrus augsta, lai to sagrieztu būs nepieciešamas pat kāpnes. Par muzikālo noformējumu šajā laika posmā rūpēsies dīdžejs un producents Ratz Lukas (Edgars Zutis), kurš ir viens no DJ Top 2009 labākajiem dīdžejiem.

 

No 21.00 līdz 24.00 Modes un izklaides centrs Rīga Plaza dzimšanas dienai par godu rīko iepirkšanās nakti ar iespaidīgiem piedāvājumiem jaunajām kolekcijām – 20% atlaidi piedāvā Zara, Mango, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, 30% - Nike, Sportland un citi.

 

Dzimšanas dienas svinības līdz rītam piedāvā Izklaides centrs Fantasy Park.

26. Mar 2010, 12:22

ja pa tv redzēju reklāmu,pa dienu būs jāaizbrauc bet uz vakar atlaidēm gan jau netikšu☹