Skrējienu „Sirdspuksti Baltijai” varēs vērot tiešraidē internetā

Skrējienu „Sirdspuksti Baltijai” varēs vērot tiešraidē internetā

09. Mar 2010, 23:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Baltijas vienotības skrējienu „Sirdspuksti Baltijai”, kas Latvijā notiks šo svētdien, 23. augustā, būs iespējams vērot arī tiešraidē internetā.

 

Tiešraides sākums būs jau sestdien, 22. augustā plkst. 13:00, kad skrējienu aizsāks Igaunijas un Latvijas orientieristi. Vairāk nekā 30 stundas, līdz pat svētdienas, 23. augusta vakaram plkst. 20:30, kad pie Brīvības pieminekļa notiks skrējiena finišs, ikviens interneta portālos Baltijascelam20.lv skatiens.lv, delfi.lv, kā arī draugiem.lv, varēs sekot līdzi skrējienam „Sirdspuksti Baltijai.”

 

Ikvienam, kuram nebūs iespēja klātienē piedalīties skrējienā Sirdspuksti Baltijai, to būs iespējams noskatīties tiešraidē internetā. Savukārt profesionālas televīzijas komandas nodrošinās tiešās pieslēgšanās dažādām skrējiena vietām visā Latvijā.

 

23. augustā, visas dienas garumā Latvijas Televīzijas studija nodrošinās arī tiešās pieslēgšanās un reportāžas no skrējiena vietām. Tiešraidē būs iespējams vērot ne tikai pašu skrējienu, kas iezīmēs vēsturisko Baltijas ceļa maršrutu, bet arī intervijas un sarunas ar sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem, - gan Atmodas laika, gan šā brīža aktīvistiem, kuri iesaistījušies un atbalsta projektu „Sirdspuksti Baltija”.

 

„Sirdspuksti Baltijai” skrējiena tiešraidi gan internetā, gan televīzijā nodrošinās mobilo sakaru operators „Bite Latvia”, interneta portāla skatiens.lv, kā arī „Baltic video Company” komanda.

 

Skrien arī Tu kopā ar Māmiņu Klubu!

 

 

Kur pieteikties?

 

Ja vēlies skriet kopā ar Māmiņu Klubu, piesakies, aizpildot anketu ŠEIT: http://maminuklubs.lv/aptauja/piesakies_vienotibas_skrejienam/!

 

Ja Tu jau esi aizpildījusi anketu un pieteikusies organizētāju mājas lapā, lūdzu, izdari to vēlreiz pie mums, lai zinām, cik ģimeņu aptuveni piedalīsies!

 

Neaizmirsti mājās visu ģimeni, jo skrējiens būs kopā ar bēbīšiem!

 

Kā sagatavoties?

 

Māmiņu Klubs būs sagatavojis karodziņus, bet aicinām māmiņas izgatavot mazus pušķīšus, ko nolikt pie Brīvības pieminekļa. Pie šiem pušķīšiem piesiesim arī iepriekš izgatavotas un izgrieztas kartona pēdiņas kā bērniņa un Latvijas nākotnes simbolu. Protams, ja esi čakla rokdarbniece, šādu pēdiņu mājās vari pagatavot pati!

 

Vairāk informācijas par skrējienu meklē ŠEIT!

SKRIESIM KOPĀ!

22. Aug 2009, 00:32

Es iespeejams skatiishos, ja nebuushu ārā pa dārzu...!!!

20. Aug 2009, 16:32

es būšu ta,kura skatīsies tiešraidi pa tv vai netā 😃😀

22. Aug 2009, 00:32

Es iespeejams skatiishos, ja nebuushu ārā pa dārzu...!!!

20. Aug 2009, 16:32

es būšu ta,kura skatīsies tiešraidi pa tv vai netā 😃😀