Signe Irša: Dianatal® dzemdību atvieglojošais gēls bērnam nekaitē noteikti!

Signe Irša: Dianatal® dzemdību atvieglojošais gēls bērnam nekaitē noteikti!

19. Jun 2011, 08:51 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jo vairāk atsauksmju par jaunām precēm, jo labāk! Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīcas Grūtniecības patoloģijas un dzemdību nodaļas vecākā vecmāte Signe Irša dalās savā pieredzē par Dianatal® dzemdību atvieglojošo gēlu!

 

 

Šobrīd šis gēls ir izmēģināšanas stadijā, un vecmātes, ārsti un pacientes iepazīstas ar to. Tā kā viena sieviete vienu bērniņu dzemdē tikai vienu reizi, tad nav iespējams salīdiznāt, kā būtu dzemdēt ar vai bez gēla.

 

Tomēr pēc datiem, kas ir pieejami pēc Dianatal izmēģināšanas citās valstīs,t.i., Vācijā un Šveicē, gēls darbojas - tas uzlabo slīdību un mazulim ir vieglāk slīdēt pa dzemdību ceļiem.

 

Jāatceras, ka dzemdniecībā nekas nav 100%- tas nenozīmē, ka lietojot šo gēlu, nevar rasties sarežģījumi vai plīsumi. Varbūt būs plīsumi, tomēr mazākā mērā nekā nelietojot šo gēlu.

 

Jau Latvijas dzemdību nodaļās lietojot šo gēlu ir skaidrs- mazulim šis gēls nevar nodarīt neko sliktu!

 

Bieži dzirdam arī dzemdētāju jautājumus par to, cik ļoti saīsinās dzemdību ilgums. Tā kā katrai sievietei ir savs dzemdību ritms, atšķirīgs ir arī dzemdību ilgums. Vienai sievietei ilgas dzemdības būs 8 h, bet citai- padsmit stundas, tā kā arī šajā jautājumā viedokļi atšķiras.

 

Tātad Dianatal dzemdību gēls nav atsāpinošs, bet tas uzlabo slīdību dzemdību ceļos, tādējādi samazinot berzi un radot bērniņam iespēju vieglāk izslīdēt. Un līdz ar to dzemdību laiks un sāpīgās sajūtas dzemdību laikā var mazināties.

 

Ieskaties www.dianatal.lv!

 

Pērc Dianatal® dzemdību atvieglojošo gēlu MK interneta veikalā!

 

PĒRC ŠEIT=>