Šī vakara sarunās parunājam par sauļošanos!

Šī vakara sarunās parunājam par sauļošanos!

08. Mar 2012, 12:59 saulux10 saulux10

Sveikas:)

 

Kā pagāja diena,vai saulīte silti sildīja? Šovakar parunāsim par sauļošanās prieku,vai jums patīk sauļoties un kur labāk izvēlaties sauļošanās vietu?

Varbūt jūs sauļošanās vietā izvēlaties kādu atraktīvu sporta nodarbi,kurā arī var iegūt skaistu iedegumu?

 

Man patīk sauļoties,un vislabāk patīk to darīt klusā un nepiebāztā pludmalē,ar nelielu vējiņu un ne pārāk karstu sauli.

Sulainu un siltu jums šo vakaru.

Baiba

taschinka taschinka 26. May 2011, 18:55

Man patīk klusā,mierīgā vietiņā,kur maz cilveku,kaut vispār neviena.
Kad vēl dēls nebija dzimis,tad ar vīru spēlējām vienmēr bagmintonu,bet tagad jau vairs ta nevar,visa uzmanība dēlam.Ja braucam trijatā,tad viens spelejas ar dēlu tikmēr otrs var peldēties un sauļoties un pēc tam mainamies lomām.

26. May 2011, 18:51

Ui, es arī dievinu sauļoties! 😀
Un esmu no tām meitenēm, kuras var gulēt un sauļoties pludmalē/dārzā tāpat vien, lasot žurnālus, ēdot augļus un pļāpājot. Pēc volejbola vai citām aktivitātēm pludmalē īpaši neprasās, labāk patīk vienkārši čillot. Tagad piedomāju arī par saules aizsargkrēmiem, bet vēl pirms pāris gadiem abas ar māsu nevis ziedām aizsargkrēmus, bet gan eļļu, lai sauli pievekl vēl vairāk 😃
Ziemā sauļojos solārijā, tiesa gan ar mēru - apmēram reizi 2 nedēļās. Tagad, gan pēdējā 1,5 gada laikā esmu bijusi vien pāris reizes, ar lielu punci jau neietu un tagad tam vienkārši reti atliek laika.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 26. May 2011, 17:47

es arī esmu no tām, kas kaifo pagulšņāt saulītē 😀 Tā kā pēdējos gadus vasaras nesanāk 100% baudīt laukā, tad izmantoju katru brīdi, lai noķertu saulīti!

26. May 2011, 17:44

čauu!!
Man ļoti patīk saule, patīk sauļoties - gan lasot, gan braucot ar riteni, gan spēlējot volejbolu 😀 un vienkārši staigājot! šodien arī pieķērās saulīte, vaigi tādi brūnāki 😀 Parasti, kad plānoju iet sauļoties, lietoju aizsargkrēmus, mazajai aŗī jau nopirku ar 50 SPF aizsardzību. Pagājušajā gada ar vīru ātri iesauļojamies, braucot ar kabrioletu 😃

taschinka taschinka 26. May 2011, 17:04

Sveiki!
Man patīk sauļoties,jo tad vienkārši guļu un atpūšos,bet to patīk darīt tā,ka agri no rīta sauļojamies līdz 11 un tad peldamies.
Vienmēr lietojam sauļošanās krēmus.Nu jau staigājot sortos kājas mazliet iesauļojās.

26. May 2011, 16:41

Mēs speciāli nesauļojamies, ja sanāk "paķert" iedegumu garas pastaigas laikā - forši! 😀 Bet noteikti izmantojam sauļošanās krēmus, mazajam - 100 % noteikti, pati gan dažreiz grēkoju.
Mums Anglijā vēl nav īsti vasaras ☹ Ik pa laikam ir karstas, saulainas dienas, bet šodien visu dienu ir tumšs un līst kā no spaiņiem.