Santa Didžus: no ēdienkartes esmu izslēgusi kartupeļus un maizi

Santa Didžus: no ēdienkartes esmu izslēgusi kartupeļus un maizi

28. Nov 2010, 12:21 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēdējā laikā no apkārtējiem var dzirdēt jautājumus, vai tikai Māmiņu Kluba vadītāja un šova "Dejo ar zvaigni" dalībniece Santa Didžus neietur diētas. Santa Didžus kliedē bažas, komentējot šo jautājumu!

 

"Es neieturu diētas un turpinu ēst kā līdz šim, jo es taču baroju ar krūti, kas manam dēliņam Rūdim ļoti patīk. Vienīgi, kas ir mainījies manā ēdienkartē, ir kartupeļu un maizes izslēgšana, jo tie ir diezgan smagi produkti. Tā vietā es ēdu zivi, salātus.

 

Tā kā mēģinājumi ir katru dienu vismaz 2,5 stundas, reizēm pat ilgāk, kilogrami diezgan viegli nāk nost. Pašreiz esmu atbrīvojusies jau no 4 kilogramiem tikai dejojot un neieturot nekādas diētas, jo papildus enerģija ir patiešām vajadzīga!

 

Es iesaku ikvienai māmiņai pamēģināt, kā tas ir - dejot! Tā patiesi ir cita pasaule!" atzīst Santa.

 

Santa arī stāsta, ka mēģinājumos ir iesaistīti visi, arī deju grīdas partneris Māris Pūce, kurš Santu pēc mēģinājumiem ved mājās.

 

Vēlam veiksmi jau šīs svētdienas raidījumā! Tiekamies svētdien TV3 plkst.20:00!

01. Mar 2010, 14:45

ja man arī bij mute vaļā,par vakardienas raidījumu!

01. Mar 2010, 14:37

Tas ir mīts, ka produktos jāskatās tauku sastāvs, arī ogļhidrāti jākontrolē. Un visvairāk to ir maizē un kartupeļos. Bet es vakar skatījos Santas numuru ar vaļēju muti. Es nevaru izstāstīt, cik forši vinai izdevās, manuprāt! Izskatījās fantastiski un džaivs viņai piestāv 😀

01. Mar 2010, 10:56

Super Santai tiešām izdodas labi dejot!!
Jā par maizi biju dzirdējusi!