Royalkids.lv jaunā „FIXONI” kolekcija. Pavasara/vasaras virsjakas

Royalkids.lv jaunā „FIXONI” kolekcija. Pavasara/vasaras virsjakas

04. Jan 2011, 19:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau tagad pie Royalkids.lv ir ienākusi jaunās „FIXONI” pavasara/vasaras kolekcijas 2010.

 

Mūsu mājas lapā Tu atradīsi stilīgas un kvalitatīvas pavasara/vasaras virsjakas gan zēniem, gan meitenēm no jaunās kolekcijas.

 

Pavasarīga "Fixoni" virsjaka meitenēm. Jaka ir meitenīgi rozā toņos ar skaistiem dažādu puķu zīmējumiem. Iekšpusē jakai ir mīksta kokvilnas oderīte un ne tikai jakas ārpuse, bet arī iekšpuse ir skaistā rozā tonī, kas piestāv mazajām dāmām. Virsjakai kapuce ir noņemama un pieliekama ar spiedpogām. Jakas ērtu uzvilkšanu un novilkšanu atvieglo rāvējslēdzējs, kas iestrādāts priekšpusē, papildus rāvējslēdzējam vēl ir spiedpodziņas un aizlipināmie klipši. Jakas apakšmalā ir iestrādāta gumija, kuru iekšpusē var savilkt, tādejādi jaciņai piešķirot "balonveida" stilu. Virsjakai priekšpusē ir divas skaistas kabatiņas, bet mugurpusē kā skaists un praktisks akcents ir sirsniņas formas atstarotājs. Jakai iekšpusē ir iestrādāta zīmīte, uz kuras ir iespējams uzrakstīt vārdu, ielu, pilsētu un telefona numuru.  Jaciņa lieliski piemērota mazajām dāmām pavasara dienās un vēsajos vasaras vakaros, kā arī pie nelieliem nokrišņu daudzumiem tā pasargās no izmirkšanas. Virsjakā mazā dāma jutīsies ļoti ērti un izskatīsies gaumīgi, kā arī nepaliks nepamanīta. Ārpuse - 100% poliesters. Odere - 100% kokvilna. 

{smallpic:1}

Stilīga "Fixoni" pavasara/vasaras virsjaka zēniem. Jaka ir tumši zilā krāsa ar gaiši zilām rāvējslēdzēju aizdarēm priekšpusē, kā arī ar dažiem akcentiem - priekšpusē emblēma un uz vienas piedurknes numurs "8". Iekšpusē jakai ir mīksta kokvilnas oderīte un ne tikai jakas ārpuse, bet arī iekšpuse ir tumši zilā tonī, kas piestāv īstiem zēniem. Virsjakai kapuce ir noņemama un pieliekama ar spiedpogām. Jakas ērtu uzvilkšanu un novilkšanu atvieglo rāvējslēdzējs, kas iestrādāts priekšpusē. Jaka gan priekšpusē, gan uz vienas piedurknes ir papildināta ar kabatiņām. Jakas piedurknītēs ir papildus dubultā oderīte, kurai piedurkņu galos ir bieza adījuma maliņa, kas bērnu papildus pasargās no aukstuma, šī adījuma maliņa arī ir kakliņa daļā. Virsjakas apakšmalā ir iestrādāta gumija, kuru iekšpusē var savilkt. Jakai iekšpusē ir iestrādāta zīmīte, uz kuras ir iespējams uzrakstīt vārdu, ielu, pilsētu un telefona numuru. Jaciņa lieliski piemērota zēniem pavasara dienās un vēsajos vasaras vakaros, kā arī pie nelieliem nokrišņu daudzumiem tā pasargās no izmirkšanas. Virsjakā zēns jutīsies ļoti ērti un izskatīsies stilīgi. Ārpuse - 100% poliesters. Odere - 100% kokvilna. 

 {smallpic:2}

 

Ieskaties pie Royalkids.lv un atrodi savam princim vai princesei ko noderīgu!

 

1