Royalkids.lv „FIXONI” bodi un rāpulīši. Vasarīgi bodi un rāpulīši meitenēm un zēniem

Royalkids.lv „FIXONI” bodi un rāpulīši. Vasarīgi bodi un rāpulīši meitenēm un zēniem

04. Jan 2011, 20:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsu mājas lapā Tu atradīsi stilīgus un kvalitatīvus bodi un rāpulīšus gan zēniem, gan meitenēm.

 

Bodi ar īsajām piedurknītēm meitenēm (iepakojumā 2 gab.). Stilīgi "Fixoni" bodi mazajām princesēm ar īsajām piedurknītēm no plāna un mīksta auduma. Iepakojumā 2 bodi. Viens bodi ir meitenīgi rozā krāsā ar skaistām puķu apdrukām virsū gan priekšpusē, gan mugurpusē. Bodi maliņas pie piedurknītēm, apkaklītes un apakšā ir sarkanīgā tonī. Otrs bodi ir strīpains ar baltām, zaļām, sarkanām, lillā un rozā strīpiņām. Bodi īsās piedurknītes ir sarkanā tonī ar puķu apdrukām, puķu zīmējums rotā arī bodi priekšpusi. Arī šī bodi maliņas pie piedurknītēm, apkaklītes un apakšā ir sarkanīgā tonī. Abu bodi uzvilkšanu un novilkšanu atvieglo sakniedējamas spiedpogas, kas ir gan pie apkaklītes vienā pusē, gan bodi apakšpusē. Bodi mazajai princesei lieliski izskatīsies arī kā krekliņš, ko var vilkt pie kleitiņām, svārciņiem, sarafāniņiem, džinsiem vai cita veida biksēm. Lieliski piemērots pavasara siltajās dienās zem džemperīša vai jaciņas, kā arī vasaras siltajās dienās, kad nav jāvelk nekas virsū, bet var vilkt tikai bodi. Ražots pēc "Oeko-Tex Standard 100". 100% kokvilna.

{smallpic:1}

Bodi ar īsajām piedurknītēm zēniem (iepakojumā 2 gab.). Stilīgi "Fixoni" bodi mazajiem prinčiem ar īsajām piedurknītēm no plāna un mīksta auduma. Iepakojumā 2 bodi. Viens bodi ir gaiši zilā krāsā ar tumši zilām maliņām pie piedurknītēm, apkaklītes un bodi apakšā. Bodi rotā skaistas krāsainas mašīnu apdrukas, kas ir gan bodi priekšpusē, gan mugurpusē. Otrs bodi ir krāsains ar dažādas krāsa strīpiņām - tumši zilas, oranžas, gaiši zilas, baltas un gaiši zaļas. Bodi piedurknītes ir gaiši zaļā krāsā, kas papildinātas ar mašīnas apdrukām. Bodi maliņas pie apkaklītes, pie piedurknītēm un apakšpusē ir gaiši zilā krāsā. Kā skaists akcents bodi priekšpusi rotā zila mašīnas apdruka. Abu bodi uzvilkšanu un novilkšanu atvieglo sakniedējamas spiedpogas, kas ir gan pie apkaklītes vienā pusē, gan bodi apakšpusē. Bodi mazajam princim lieliski izskatīsies arī kā krekliņš, ko var vilkt pie džinsiem vai cita veida biksēm. Lieliski piemērots pavasara siltajās dienās zem džemperīša vai jaciņas, kā arī vasaras siltajās dienās, kad nav jāvelk nekas virsū, bet var vilkt tikai bodi. Ražots pēc "Oeko-Tex Standard 100". 100% kokvilna.

{smallpic:2}

Rāpulīši meitenēm. Stilīgs "Fixoni" rāpulītis mazajām princesēm no plāna un mīksta auduma. Rāpulītis ir meitenīgos toņos ar krāsainām strīpiņām - baltām, gaiši zaļām, sarkanām, rozā un lillā, kā arī priekšpusē ir skaista zaļa puķu apdruka. Rāpulītim garās piedurknītes ir sarkanīgā tonī ar zaļām puķu apdrukām. Rāpulītim piedurkņu un apkaklītes maliņas ir sarkanā krāsā, kā arī slēgto pēdiņu apakšpuse ir sarkanā tonī. Rāpulītim priekšpusē ir sakniedējamas spiedpogas, kas nodrošina ērtu uzvilkšanu un novilkšanu. Rāpulītis mazajai princesei var vilkt gan kā naktsveļu, gan kā ikdienas apģērbu. Ražots pēc "Oeko-Tex Standard 100". 100% kokvilna. 

{smallpic:3}

Rāpulīši zēniem. Stilīgs "Fixoni" rāpulītis mazajiem prinčiem no plāna un mīksta auduma. Rāpulītis ir dzīvespriecīgos toņos ar krāsainām strīpiņām - tumši zilām, oranžām, gaiši zilām, baltām un gaiši zaļām, kā arī priekšpusē ir zilas mašīnas apdruka. Rāpulītim garās piedurknītes ir gaiši zaļā krāsā ar melnām mašīnas apdrukām. Rāpulītim piedurkņu un apkaklītes maliņas ir gaiši zilā krāsā, kā arī slēgto pēdiņu apakšpuse ir gaiši zilā tonī. Rāpulītim priekšpusē ir sakniedējamas spiedpogas, kas nodrošina ērtu uzvilkšanu un novilkšanu. Rāpulītis mazajam princim var vilkt gan kā naktsveļu, gan kā ikdienas apģērbu. Ražots pēc "Oeko-Tex Standard 100". 100% kokvilna. 

{smallpic:4}

Ieskaties pie Royalkids.lv un atrodi savam princim vai princesei ko noderīgu!

 

1