Pūce vai cīrulis. Kas esi Tu?

Pūce vai cīrulis. Kas esi Tu?

14. May 2011, 16:04 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Katrs no mums vairāk vai mazāk atbilst kādam no šiem putniem. Vienam patīk vēlu naktī iet gulēt, citam – agri no rīta celties.


Visu mūžu viennozīmīgi esmu bijusi cīrulītis, jau ļoti agri no rīta varēju būt augšā un sākt apdarīt dienas darbus, taču vakarā nekāda ilgā ballētāja nebiju, jo jau ap 10 vakarā ļoti nāca miegs.

 

Kas Jūs esat par putnu?

Vai Jūsu bērni ir līdzīgi Jums šajā ziņā, vai atšķirīgi?

 

 

Kristīnee

saulux10 saulux10 31. Jul 2011, 19:51

man patīk vēlu iet gulēt un tā ilgāk pagulēt no rītiem,par mazo varu teikt to pašu,taa reizēm mainās,bet reti😀

princesemince princesemince 31. Jul 2011, 13:19

jā, es arī dēļ b/d jau mazliet aizdomājos, ka jāsāk pa 5-10min ātrāk vakarā likt gulēt, lai sāk no rītiem mosties agrāk. gan mums līdz b/d nav tālu jāiet, arī brokastis varēs paēst tur, varbūt jāsagaida konkrētais brīdis un tad jau organisms visu saregulēs kā vajag ar to gulētiešanu vakarā un celšanos no rīta.

31. Jul 2011, 11:55

līdz bērna piedzimsanai biju Pūce ļoti patika ilgi no ritiem gulēt.Nu tad kad bija jacelas uz darbu tas man mocibas nesagadaja jo kas jadara jadara nekadu čīkstēšanu ka gribu gulēt..Bet pec bērna ienākšanas manā dzīvē viss ir mainijies esmu cirulis jo man viņš celas agri esmu patiešām lielā starā kad viņš nogul līdz 9 vai 10
bet parasti rīti mums sakas no 6 reizem 7 un arī 8

31. Jul 2011, 11:32

Kārtīga pūce varu , ja ir iespēja gulēt līdz pat 11:30😃 Parasti ar dēlu ceļamies 10:00 no rīta. Gulēt dēls iet 22:00 , bet mostās kā kuru reizi 9:30 var pat citreiz pamosties 10:30 , ja nemodinu😀
Dēls arī ir pūce pielāgojās mammai vajadzētu jau otrādi. Tagad mums sāksies mocības. No rudens iesim b/d . Pagaidām nav ne jausmas cikos'ir jābūt b/d no rīta? Domāju, ka celties vajadzēs vismaz 7:30 lai tiktu uz b/d. Sāksim jau mēnesi ātrāk pielāgoties jaunajam režīmam. Tad nu mammai arī'būs trakums man jau vairāk patīk vēlu vakarā pabūt augšā , bet no rīta gribas gulēt!

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 31. Jul 2011, 11:28

Cīruļ.Esmu augšā jau pirms 6iem no rīta. Bet arī vajadzības pēc tikai ceļamies darba dienā 😃 brīvdienās guļam ilgāk 😀

princesemince princesemince 31. Jul 2011, 10:10

līdz gadiem 19-20 biju pūce, ļoti grūti nācās celšanās no rītiem, bet vakaros mierīgi varēju ilgi būt nomodā. pēc tam tas kaut kā mainījās un pārgāju "cīruļa kārtā".
par bērnu - pagaidām nav ne jausmas. tā kā izsenis liekam gulēt vienā laikā, tad tajā viņam miegs arī nāk. lielos svētkos, protams, esam ļāvuši līdz naktij ballēties, veiksmīgi izturējis, no rīta gan dēļ tā ilgāk nav gulējis, cēlies ierastajā laikā. savukārt, ir periodi, kad viņš ir modies superagri - 5-6os, bijuši periodi, kad standartcelšanās laiks bijis 7os, kad miegs naktīs kļuvis mierīgāks, sācis arī ilgstošāk gulēt no rītiem, vidēji līdz 8:30. tā kā šis viss ir tik mainīgi, neņemos pagaidām spriest. darba spējas viņam ir jebkurā nomoda laikā 😀