Pirmā filmēšanas diena "Māmiņu Klubā"

Pirmā filmēšanas diena "Māmiņu Klubā"

26. Feb 2010, 17:09 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jaunā Māmiņu Kluba redaktore un radio raidījuma vadītāja Kristīne Virsnīte raksta blogu par to, kas aktuāls notiek Māmiņu Klubā un filmēšanas laukumā!

 

Sveiciens visām mammām un tētiem, kuri aktīvi seko līdzi notikumiem Māmiņu Klubā! Esmu uzņemta televīzijas raidījuma Māmiņu Klubs veidošanas komandā, par ko no sirds priecājos, jo darbošanās televīzijā man ir ļoti tuva. Sastapšanās ar Māmiņu Klubu ir notikusi īstajā laikā, jo esmu mamma gandrīz 8 mēnešus vecai meitenītei Amēlijai.

 

Šodienu gaidīju ar lielu nepacietību un uztraukumu reizē – jaunās sezonas pirmā raidījuma filmēšanas diena. Iespējams tā ir iesācēja veiksme, bet viss noritēja kā plānots – raidījuma viesi ieradās laikā, filmēšanas komanda bija labā noskaņojumā, turklāt darbi veicās raiti. Šodien Santa iztaujāja uztura speciālisti, kura stāstīja, kādas ir ābolu labās īpašības. Satikās ar psiholoģi, lai noskaidrotu, kā māmiņai pārvarēt bailes, atstājot savu mazuli omītes vai aukles uzraudzībā un sarunājās ar astroloģi, kura stāstīja, kādēļ vārdiņa izvēle bērnam ir ļoti nopietns un atbildīgs uzdevums.

 

Jūtos nedaudz nogurusi, tas, visticamāk, no vēlēšanās visu padarīt labi un laikā! Rīt skatīšos nofilmēto materiālu un mēģināšu uzburt to, kā izskatīsies sižeti, kurus varēsiet redzēt jau 6.septembra raidījumā. Ceturtdien arī nozīmīga diena, došos pirmajās izbraukuma filmēšanās.

 

Paldies par sveicieniem un atbalstu! Kopā mēs radīsim interesantu raidījumu!

 

Uz tikšanos jau tuvākajās dienās.

 

Kristīne

11. Aug 2009, 21:46

Kristīn apsveicu Tevi😀)Tu esi malacite😀

11. Aug 2009, 21:46

Kristīn apsveicu Tevi😀)Tu esi malacite😀