Piesakies Grūtnieču dienas nodarbībām novembrī jau tagad!

Piesakies Grūtnieču dienas nodarbībām novembrī jau tagad!

02. Jun 2010, 18:31 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Par jauku tradīciju ir jau kļuvusi Grūtnieču diena, kas pulcē topošās māmiņas ne tikai no Rīgas, bet arī no visas Latvijas. Piesakies uz Grūtnieču dienu 6. u 20. novembrī!

 

Tātad, kas ir Grūtnieču Diena?

 

Tā ir diena (patiesībā 3 stundas, jo neviena jau ar lielu punci nevar pārāk ilgi izturēt), kad Tev gaidīšanas laikā justies īpaši aprūpētai, un atvērtai jaunām zināšanām, kas radīs drošības sajūtu bērniņa piedzimšanas laikā!

 

Grūtnieču Diena ir gan izklaides, gan izglītojošs pasākums, jo vienuviet par vienu cenu Tu vari satikt patiešām labus un pārbaudītus speciālistus – vecmātes, ginekologus, dietologus, astrologus, stilistu, kā nu kuro reizi!

 

Grūtnieču Diena ir tikai grūtniecītēm un vislabāk to apmeklēt tad, kad esi jau devusies dekrēta atvaļinājumā. Tā teikt – sākam visas kopā lēnām gatavoties lielajam notikumam, gūstam zināšanas, atbalstu, jaunas draudzenes ...

{pic:1}

Kas būs novembra grūtnieču dienās?

- Dzemdības bez sāpēm! Dabīgie atsāpināšanas veidi, pašhipnoze, kā dzemdību sāpes varam novērst pašu spēkiem?


- Vitamīni grūtniecības laikā. Imunitātes stiprināšana. Ko darīt, ja topošā māmiņa saslimst? Medikamentu lietošana un ietekme uz augli. Dabīgās ārstniecības metodes. Biežākie uzdotie jautājumi ginekologam par slimošanu un infekcijām grūtniecības laikā.

 


- Prenatālā psiholoģija - kā veidojas attiecības starp māmiņu un bērnu puncī? Kā veidojas mātes instinkts?

 

Programma vēl tiks papildināta, bet šīs ir 3 pamatlekcijas. Piesakies 6. vai 20.novembra Grūtnieču dienām, aizpildot anketu zemāk. Vietu skaits ir ierobežots.

 

Samaksa par 1 Grūtnieču dienu (3,5 h nodarbības + kafijas pauze) ir 10 lati (8 lati, ja Tu apmeklē arī Māmiņu Kluba dzemdību sagatavošanas nodarbības!)

Māmiņu Klubu Baltijas valstīs atbalsta autiņbiksītes HUGGIES®!

 

5

Grūtnieču Dienas atabalsta:

 

6
15. Oct 2009, 15:48

malaces meitenes,kuras piesakas uz šiem jaukajiem pasākumiem😀

Muuna Muuna 15. Oct 2009, 14:46

pieteicos uz 20. novembri

15. Oct 2009, 12:43

Es 2. novembrī iešu.