Piena rīti kopā ar psiholoģi un krūts ēdināšanas speciālisti Diānu Zandi!

31. Jan 2011, 13:59 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nākot pasaulē mazulim, sevišķi, ja tas ir pirmais mazulis, ikvienai māmiņai galvā ir simtiem jautājumu, uz kuriem gribētos iegūt atbildes. Daļa, protams, saistīti ar ēdināšanu- Vai man pietiek piena? Kad drīkst pienu atslaukt? Vai barot pēc režīma vai pēc pieprasījuma? Un vēlākos mēnešos skar arī jautājumi par mazuļa piebarošanu un atradināšanu no krūts- Kā uzsākt piebarošanu? Kā apvienot to ar krūts ēdināšanu? Kā atradināt mazuli no ēšanas naktī?  Šie ir tikai daži no māmiņu jautājumiem.

 {smallpic:1}

Protams, ir lieliski, ja talkā nāk izpalīdzīgs un zinošs ģimenes ārsts/ pediatrs vai kāds cits speciālists, bet, ja tāda nav, ko darīt? Māmiņu klubs jau maijā rīko Piena rītus, kuru laikā:

 

-         iegūsi atbildes uz VISIEM jautājumiem par krūts ēdināšanu, piebarošanu un atradināšanu no krūts;

-         saņemšu morālo un psiholoģisko atbalstu no psiholoģes un citiem vecākiem;

-         gūsi apstiprinājumu, ka ikviens mazulis ir personība un katrs gadījums jāskata individuāli!

 

 

Ieskaties fotoreportāžā no psiholoģes Diānas Zandes mazuļa ēdināšanas lekcijas! Māmiņas brīvā atmosfērā kopā ar mazuļiem aprunājās par un ap mazuļa ēdināšanu, lielāku uzsvaru liekot uz piebarošanu,bet neaizmirstot arī krūts ēdināšanu!

 {smallpic:2}

 {smallpic:3}

 {smallpic:4}

 {smallpic:5}

 {smallpic:6}

 {smallpic:7}

 {smallpic:8}

 {smallpic:9}

 {smallpic:10}

 

Tātad- tiekamies Piena rītos, kas būs regulāri pasākumi jautājumu/atbilžu veidā nepiespiestā atmosfērā. Un kāds ir Tavs jautājums? Nāc un uzdod 12.maijā Māmiņu Klubā!

 

Nodarbības laiks un vieta: Māmiņu Klubs, Vīlandes iela 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas), 12.maijā no plkst.12:00 līdz 14:00

 

Maksa par reizi: 5 lati

 

Piesakies, aizpildot anketu!