Paziņot par grūtniecību var dažādi! Ieskaties, kā to dara Māmiņu Kluba māmiņas!

Paziņot par grūtniecību var dažādi! Ieskaties, kā to dara Māmiņu Kluba māmiņas!

01. Mar 2011, 20:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirmdienas īsziņās bija visai interesants jautājums- uzdevums, lai piedalītos izlozē, kur var laimēt ielūgumu uz Māmiņu Kluba vecāku skolu- jāuzraksta, kā Tu paziņoji,ka esi stāvoklī!

 

AKtivitāte bija mazāka, tomēr ļoti interesanti bija lasīt jūsu stāstus!

 

Te ir ieskats dažos no tiem:

- Vienkārši - pienācu, apsēdos vīram klēpī un teicu:"Mincīti, testā ir divas svītriņas..." Mēs vēl kādu laiciņu tā mīļi sēdējām un runājāmies...

- Visinteresantākais bija, kā pateicu vecākiem. Nevarēju saņemties, un tad sūtīju draugam sms ar tekstu "Kad mēs to beidzot pateiksim vecākiem??" Un, domājot par vecākiem, aizsūtīju mammai, protam,s pēc brītiņa bija zvans, mana sirds salēcās, sapratu, ka kļūdījos un nācās izstāstīt. Un tad pārējiem jau pastāstīja mana mamma...

- Vienkārši uzrakstīju īsziņu tētim, kurš no sākuma nenoticēja..

- Vīram tas bija Ziemassvētku brīnums. Tests pozitīvu rezultātu parādīja tieši Z-svētku rītā. Pēc uztaisītā testa (ap 6 no rīta, jo nevarēju ilgāk nociesties) ieritinājos blakus vīram gultā un ausī iečukstēju, ka mums būs mazs rezgalis :). Vecākiem pateicām vēlāk un tā viņiem bija kā jubilejas dāvanas jaukākā daļa. Manai mammai viņas dzimšanas dienā un vīra mammai viņas dzimšanas dienā.

- Nocēlu no bēniņiem manas omītes izšūtās drēbītes, ko velk bērniņam ierodoties pasaulē! Lielajiem bērniem pateicu, ka beidzot varēsim vasaru pavadīt kopā, jo iešu ilgā atvaļinājumā!

- Manai mammai paziņojām pie vakariņu galda. Uz ko viņa tikai atbildēja: "Nu tad beidzot!". Bet vīra vecākiem vīrs tikai klepojot teica khm, khm, opi, ome....kamēr viņi ar saprata par ko ir runa.

- Vīram vakarā,kad bija atgriezies mājās no darba,vakariņu vietā uz šķīvja pasniedzu grūtniecības testu ar divām strīpiņām.

- Man izpalika pastāstīšana, jo daudzi nojauta, pēc mirdzuma manās acīs un uzvedības. Bet vīram vienkārši pateicu, esmu stāvoklī, pēc tam gan viņš devās 30 minūšu pastaigā, lai aptvertu ko es pateicu.

- Vīram neko nebija jāsaka, jo pats bija visā procesā iekšā, pirka testiņus un sekoja man ik uz soļa līdz rezultātu nolasīšanai. Beigās pat nezinu, kurš no mums pirmais ieraudzija tās divas liktenīgās svītriņas. Nākamais kam pateicu biju mana mamma. Pie viņas devos ar svaigu (sestajā nedēļā) taisītu sonogrāfijas bildīti. Parādiju bildīti un teicu: "Šī ir tava mazbērna pirmā bildīte". Māsai paziņoju telefoniski un viņa no priekiem man pēc pāris nedēļām paziņoja tādu pašu vēsti :)

 

Šajā nedēļā ielūgumu uz Māmiņu Kluba vecāku skolu laimējusi Agnese Kalniša.

 

Agnese, kad esi izdomājusi, kādu nodarbību vēlies apmeklēt, raksti uz sandra.livmane@maminuklubs.lv!

19. May 2010, 22:06

Sveicu😀